är så trött på min lediga dag...

Oj så trött jag är idag, har en sådan där sovdag känns det som. Trist när det är så fint väder och jag har ledig dag men jag somnar liksom bara hela tiden. Jag vet ju att jag får sådana här dagar ibland så det är bara att gilla läget.
Men nu har jag jobbat fyra dagar i rad och det tar på krafterna, inte bara fysiskt utan även psykiskt. Jag ger så mycket av mig själv på jobbet att fyra dagar i rad är nog ungefär vad jag orkar med. Fysiskt är det också ganska tungt, jag bara hoppas att jag ska fixa det hela sommaren och att inte kroppen och ryggen tar allt för mycket stryk utav alla lyft, förflyttningar och allt annat som görs under arbetstid. Jag försöker tänka på hur jag står och går men när man arbetar med människor så är det inte alltid lyfttekniken fungerar optimalt, trånga utrymmen och ben som inte bär gör att lyften inte alltid blir så bra. Men det ska nog gå, det måste gå. Igår blev det två promenader med två boende, nu har jag haft ute en tredjedel av de boende på tre dagar och jag märker att det uppskattas. Inte bara av de boende utan även av de anhöriga som blir så glada när de får höra att deras *kära* har varit ute i det fina vädret. Men nu ska jag vara ledig i två dagar och ta igen mig.

Jag möblerade om bland mina växter igår på balkongen förresten så nu får tomatplantorna sol hela dagen och så fick de en vägg att luta sig emot, det kan nog behövas snart när alla små blommor blir till tomater.


foto:jag
Vardag | |
#1 - - Nett:

Förstår att du är trött, ibland kan det vara svårt att hinna ikapp vila innan det är dags för jobb igen. Kram

#2 - - maria:

vad fint det växer på din balkong :)

förstår att du är trött, passa på att vila upp dig nu dessa lediga dagar...

Hur är du ledig nästa vecka ?



Kramar fina du <3

#3 - - Ama de casa:

Jag tycker att du gör det jättebra! Att få komma ut måste verkligen göra en hel del.



Hoppas du själv blir piggare!

#4 - - ♥ Carina ♥:

Jag känner igen det där. Därför gillar jag att jobba natt, då har man ledighet så att man har tid för återhämtning.



Wow, vilka fina tomatplantor.

Kram

#5 - - Husfrun:

Ja, ta igen dig nu riktigt ordentligt så du orkar ge av hela ditt fantastiska jag igen. Du är uppskattad, det förstår jag.

#6 - - Ninni:

Du behövde säkert sova=)



Ja att arbeta med gamla tar på krafterna..stor kram

#7 - - Anonym:

Blir lite orolig... du förtar dig väl inte... dina leder och allt.



Fint på balkongen :)



Kati

#8 - - Nett:

Ja nog skall det bli härligt, känner ju till vissa hjälpmedel sedan man jobbade i hemtjänsten, men det verkar som att det finns så mycket mer att få idag. Kram

#9 - - Aggie:

Oh, ja, jag förstår till fullo att du är trött, men vilket arbete du gör! Tänk....bara tänk vad det betyder för så många! Ängel!

Fina tomatplantorna är!

Agneta kram

#10 - - Lotta:

Så bra att du tänker på hur du står när du lyfter och gör förflyttningar även om det inte alltid hjälper när man står i konstiga ställningar och inte kommer till riktigt för allt som står i vägen, så är det en bra början. Jag hoppas också att du ska orka för brukarnas skull, de behöver dig.

Vilken fin odling du har, hoppas du får skörda mycket när det blir så dags.

Här kommer en åter-hämtnings-kram

Upp