bilder från min balkong...

Idag har jag lite nyfotade bilder från min balkong. Vissa växter växer riktigt bra medan andra inte riktigt vill, men vi är bara ibörjan av sommaren så de kanske hämtar sig och växer till sig snart, annars får jag nog köpa en chiliplanta och en tomatplanta.




Gurkplantan växer ordentligt och blommar igen samtidigt finns det massor av knoppar som är på gång. Det ska bli spännande att se hur många gurkor vi får (om vi får några).





Krassen och luktärtorna kommer väl invadera hela balkongen senare, tomaterna är på gång (nu vill jag bara ha knoppar i de också) och chilin har börjat "buska" till sig men växer inte riktigt på höjden just nu.
Avokadoplantan måste nog toppas snart så att den kan börja grena sig lite.

alla foton:jag
balkongen | |
#1 - - Agneta:

inte illa att ha så mkt växtlighet på sin balkong, i min trädgård växer det nog en del med men just nu känns det mest som om det växer ogräs..suck

min vanliga mail ligger ju nere just nu, outlooken ligger i datorn som compaq har kidnappat men min adress kanske du kan lista ut på att slå mitt namn på eniro ( du har ju för- o efternamn ifrån mailadressen på din kommentarslista) och så bor jag i Åstorp. Räcker den infon för jag vet inte om jag vill skriva ut hela adressen här, annars väntar vi tills min ordinarie dator är tillbaka år 2049 eller liknande... ;-)

#2 - - Therese Östergren:

Goddag! vad spännande dina poster är. kommer med all säkerhet läsa igen! :p Hoppas du har en trevlig helg =P

Upp