har piggnat på mig lite...

Nu börjar jag känna mig lite piggare, lagom till att det är dags att gå och sova för natten. Men kanske att jag är lite piggare imorgon så att jag orkar göra lite här hemma också. Vi skulle behöva städa lite, så om jag orkar fixar vi, maken och jag, det imorgon. Annars tar vi det bara lugnt och tar dagen som den kommer.

Tack för era fina kommentarer, ni får mig att framstå som om jag vore en ängel. Det är jag inte, det kan jag lova. Men jag har stark medmänsklighet och jag gör mot andra vad jag skulle vilja att andra gjorde mot mig och mina nära och kära. Att ta en promenad runt "parken" är för mig inte så jobbigt, det känns ibland mer som om jag smiter eftersom jag lämnar avdelningen fast jag vet att jag inte gör det, jag tar ju med mig "jobbet" ut, men för mig är dessa promenader avkoppling. Jag får lite motion och en trevlig stund med en medmänniska, och jag vet att denna lilla stund ger så mycket för den boende och faktiskt även för mig. Men som sagt jag gör det som jag önskar att andra gör mot mig och mina kära. En klapp på kinden, en kram, ett leende eller ett samtal betyder mer än vi tror och det kan vi alla bjuda på. Igår fixade jag en adressändring på en prenumeration, ett telefonsamtal så var det fixat, nu kommer veckotidningen till Stortorp istället för hem, dit där det just nu inte bor någon, så enkelt men så uppskattat. En korsordstidning ska inhandlas imorgon och kvitto ska tas med, för om jag kan hjälpa till att fixa tidsfördriv när jag ändå ska ner till affären för egen del, så ja varför inte.


foto:jag

Vardag | |
#1 - - Aggie:

Jo, du är allt lite ängel, för vi har varit med om att få hjälp med äldre och det är ett fantastiskt arbete som läggs ner och den där empatin och uppoffringen som personal lägger ner är fullkomligt ovärderlig. Jag är så tacksam mot alla som hjäler till på det sättet.

Och jag är också pigg, jag vill och kan inte sova!

Kram från Agneta

#2 - - Lejonkvinnan:

Det du gör är helt underbart! Jag önskar att mina föräldrar hade haft det så innan de gick bort, att någon tog ut dom och hjälpte dom lite extra. Så nog är du en liten ängel alltid :)



Sv: jo jag brukar låta ungarna sova, men när de har lovat att göra något, som i går olja staket, så behöver de ju komma upp och igång. Tjata om att de vill tjäna pengar och sedan ändå sova bort halva dan...nä det duger inte ;)



Stor kram

#3 - - Barnens Hjältar:

Ja, 19 barn!! De har fått barn varje år sen 1988 mmed undantag av något år och sen tvillingar ett par gånger.

#4 - - Nett:

Så kan det bli för mig med, man blir piggare till kvällen. Jag har med en massa som skulle behöva tvättas och städas här hemma, så det får bli det mellan pauserna här på balkongen :) Ha en fin dag. Kram

#5 - - carina:

Sedan jag har börjat jobba natt, har jag blivit en riktigt kvälls/ natt människa! Om jag inte lägger mig innan en viss tid kan jag vara vaken hela natten!

Lycka till med ditt pysslande i dag :)

Kramen vännen♥

#6 - - sweetmama:

Vad skönt att du npiggat på dig. Vilodagar behöver vi nog alla lite då och då men jag har så svårt för att unna mig sånt. Idag är jag hemma sjuk och då kan man ju passa på att tvätta....istället för att bara vara sjuk.

Men visst är du en ängel !!! Läste ditt förra inlägg och kan bara hålla med de andras kommentarer. Så ta åt dig !!!!

#7 - - Diana:

Arbetar du också inom äldrevården? Det är ett tufft jobb... och det blir ännu tyngre nu på sommaren. Även om man skulle ha turen att å bra vikarier (vilket ofta inte är fallet hos oss) så blir det mer att göra för de ordinarie.

#8 - - Mona:

Det är tungt att jobba 4 dagar i sträck faktiskt. Speciellt inom vården. Men vars var det du jobbade?

Ha en fin kväll

#9 - - Nett:

Tack :) Jag hittade en klänning nöjd skall dock hålla utkik efter flera :)

#10 - - Husfrun:

Jo för mig är du en ängel eftersom jag själv jobbat inom äldreomsorgen - och min man gör det. Han och du är mer än lämpliga för jobbet. Jag var det i många år tills jag nådde en gräns där jag kände att jag inte kom vidare och att allt bara tärde på mig. Jag orkade inte ge mer av mig själv. Du är en ängel och guld värd! Fler som du och C inom äldreomsorgen.

Kram.

#11 - - Fnulan:

Du är en ängel....

Vilka persikor ahhahaha

Nu är det två månader kvar vännen ;)

Upp