sommarens första lediga dag...

Vaknar av ett fasligt liv utanför sovrumsfönstret, grävarbeten utförs precis utanför mitt fönster. Jag som idag tänkte ta en ordentlig sovmorgon stod inte ut med allt skrap och oväsen så jag fick lov att gå upp. Precis utanför fönstret började det grävas och jobbas redan kl:7.00 imorse och jag är lagom glad på det. Så typiskt. Regnar gör det idag också. Får väl ta och vika tvätt, läsa och dricka kaffe idag och kanske ta en eftermiddagsvila på soffan lite senare.




foto:jag
sommar | |
#1 - - Husfrun:

Nej vad typiskt.

Hoppas ändå du får njuta av din lediga dag.

#2 - - Ingrid:

Så typiskt väckas så, vi bor på en camping på Öland just nu. Förvånas av lugnet och tystnaden. Sovit till nio båda morgonarna.

#3 - - carina:

Är det inte TYPISKT när man tänker ha sovmorgon? :(

Här skiner solen i dag och underbar värme :)

Hoppas du får en bra dag i alla fall utan sovmorgon :))

Kramen vännen♥

#4 - - Marie-Louise Grimlund:

hej !

Känner igen det där, glömmer aldrig när jag var gift och maken sa i morgonbitti kan Du få sovmorgon, jag var ju uppe varje morgon kl.5.00 o.packade hans matlådor,gjorde mackor m.m. som han skulle ha med sig till jobbet.

Och vad gör han då sätter igång med att baka småbröd med hans Mammas gamla skrikiga assistent.Och som luktade olja. Inte fan kunde jag sova i det oväsendet.Men det var väl snällt tänkt.Han visste ju att jag sov lätt.Och att det var lyhört i hela huset.

Men nu sedan jag bor själv och som pensionär och kan sova länge.Gör jag det tror Du, nix men jag vaknar olika tider varje morgon.Sover tills jag är utsövd, om jag inte har en tid att passa på morgonen, då får jag gå upp vid 6.



Kram Mi

#5 - - ejmis:

Svar: Det är dom "kokta" tebladen jag använder och jag gödslar annat också =)

#6 - - Anonym:

Nej.... vafödåför!?!



Usch.... första dagen på sommarlovet!



Kram!



Kati

#7 - - mammakero:

Det är så himla typiskt! Att de sätter igång med ljudliga arbeten kl 7 när man äntligen är ledig!! Vilken jättehög med tvätt du vikt igenom! Duktigt!

Upp