test av Tassimo via Buzzador...

Just nu testar vi Tassimo genom Buzzador. Man fick köpa Tassimomaskinen till ett reducerat pris och en hel massa smaker på kapslar följde med. Så nu testas det ordentligt här hemma. Tjejerna har redan testat varsin varmchoklad och jag en vanlig Gevalia kaffe.

Jag har alltså än så länge bara testat en smak och just den smaken var väl ingen riktigt höjdare, utan ska jag dricka "vanlig" kaffe så dricker jag hellre bryggkaffe. Och den låter lite väl mycket Tassimomaskinen, jag lät väcka familjen om jag gör en mugg kaffe på morgonen innan jobbet. Men det är roligt att få tillfälle att testa den och att få med olika smaker att testa. Så ytterligare inlägg lär komma inom kort.




foto:jag
Tips | |
#1 - - carina:

Jag föredrar kok kaffe :)

Kramen på dig♥

#2 - - Maya:

Jag vill ha vanligt brygg kaffe jag :) Ebony Gevalia om jag får välja!

#3 - - Lejonkvinnan:

Spännande att få höra hur den är!

Jag har aldrig druckit kaffe från någon sådan, inte någon smak, men jag gillar inte "automatkaffe" om du förstår vad jag menar. Är smaken lite åt det hållet eller mer åt bryggkaffe hållet??



Kram

#4 - - Ama de casa:

Vi har en nespressomaskin och är mycket nöjda med den. När vi köpte den fanns inte Tassimo (vad jag visste i alla fall) och det var den nätta storleken (vi har ju ett väldigt litet kök) och den enkla hanteringen som var avgörande.

#5 - - Marie:

Jag är tveksam till såna däringa maskiner, nä tacka vet jag kokkaffe;)!!

Kram♥

#6 - - ejmis:

Vi kokar kaffe hos oss men har en Tassimo också om vi bara vill göra en kopp. Latte Macciato är min favorit.

Upp