tredje veckan...

Nu är det tredje veckan som det grävs och fixas här utanför mitt sovrumsfönster tidiga morgnar. Jag blir snart tokig. Visst, det är ganska skönt att inte sova bort hela dagen då man har ledigt, men lite längre än 7.30 kanske man kan få sova. Just nu skrapas det i asfalten och grävs för fullt precis utanför fönstret, jag vet inte ens riktigt vad de gör där ute, jag vet bara att det låter väldigt mycket och att det är irriterande.

Men jag har hunnit boka in mig på mammabloggkryssningen som går av stapeln i augusti och jag har ett bröd inne i ugnen som bakas, så jag har i alla fall hunnit med lite här på morgonen. Länken till mammabloggkryssningen kommer i ett senare inlägg, vill ha bokningsbeskedet först tänkte jag, så jag vet att det inte är fullbokat än.

Det är inte ofta som man ser hela regnbågen så bra som den syntes igår. foto:jag

 

Vardag | |
#1 - - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset:

Oh trevligt!

Ja men visst är det så?

Jag är så glad att jag har fin kontakt med alla mina syskon, jag är äldst av oss alla dock kortast. :p



Hihi, har du bott länge i Farsta?

Kul om det kommer flera från Farsta!

#2 - - Ama de casa:

Jobbigt när dom sätter igång så tidigt. Hoppas dom är klara snart!

#3 - - Kristina J:

Usch, stackars er! Jag vet hur det är efter att ha bott en hel sommar med arbeten i och utanför husen. När man är ledig vill man gärna själv bestämma vilken tid man ska vakna.

#4 - - Lena:

Du kan ju alltid tänka på de stackarna vid Svingeln i Göteborg, som bor ca 100 m från en bro som skall rivas och byggas ny i sommar. 7 veckor med betongarbete (bilning) DYGNET RUNT i sommar. Fy fasen säger jag bara. De borde få hyresrabatt, eller bo gratis. Stod om dem i tidningen i morse, och jag lider med dem.

Upp