varmt, varmt, varmt...

Det var varmt, svettigt och roligt att jobba idag. Vissa gånger är det roligare att jobba än andra, det beror väldigt mycket på vem/vilka man får jobba med. Det gänget jag jobbade med idag är bara så bra - det blev en mycket bra kväll och vi är samma gäng imorgonbitti, så morgondagen kommer också att bli bra. En av arbetskamraterna frågade mig om jag inte kunde prata med chefen om en fast tjänst för hon och många andra tycker att jag är så bra, så trevligt att faktiskt få höra att de trivs med mig. Men nej jag kommer inte fråga efter en fast tjänst, jag ska studera färdigt, men jag hoppar gärna in varannan helg och arbetar.

Och vet ni att det är pingsthelg nu - ja jag visste också det, fast jag visste inte att det var storhelg enligt landstinget/kommunen. Eftersom det är storhelg så får jag 97.40 kr (eller var det 94.70?) i OB-tillägg/timme den här helgen och det är inte helt fel. Det blir ganska bra med pengar i juli för nu i juni jobbar jag både pingst och midsommarhelgerna som båda är storhelger.

Nu är det dags att krypa ner i sängen för jag ska snart upp igen och jobba. Bussen går 06.37 så jag måste gå upp senast 05.45. Sov gott...


foto:jag
Vardag | |
#1 - - Barnens Hjältar:

Jaha vad bra, jag fick för mig att de bytte pingsthelgens "storhelg" mot nationaldagen men jag blandar väl ihop det, det brukar jag göra. Vad roligt att du är så omtyckt men det kan jag förstå!!

#2 - - Anonym:

Kul att det funkar på jobbet!



Kati

#3 - - Camilla:

Det är väl det som är fördelen med att jobba storhelger. Det blir liksom lite mer betalt då.

Normalbetalt,skulle jag vilja säga.

Kram på dig!

#4 - - yasmine modell mamma och fru:

godmorgon

ha en underbardag

allt bra med dig? kram

#5 - - Viktkamp:

Roligt att få sånt beröm =) Kram

#6 - - Kristina J:

Vad bra att dina arbetskamrater ger dig feedback och talar om att de trivs med dig och tycker att du gör ett bra jobb! Folk i gemen brukar vara ganska dåliga på det annars. Viktigt för självkänslan.

#7 - - Maya:

Vad är det för blomma, sååå söt ju!

Upp