egentligen skulle jag väl...

Jag började städa här direkt på morgonen fast jag väl egentligen skulle behöva sätta mig och skriva rent mitt projektarbete. Men nej det får nog bli städning idag, det behövs verkligen. Jag kan ju inte precis skryta med att städningen har legat på topp de sista veckorna. Nej det har vart jobb och skola och sedan sömn, som har gällt här hemma för min del. Så nu vädrar jag ut hela lägenheten med korsdrag, jag dammsuger överallt och ska snart skura alla golv. Sen får jag se om kroppen orkar med några fönster också.

Dammsuger med helt ny påse, jag har börjat köpa dammsugarpåsar på www.dammsugarpasar.nu mycket smidigt. Nu får jag rätt dammsugarpåsar direkt i brevlådan var 3:e månad. Jag väljer själv hur ofta och hur många dammsugarpåsar jag vill ha och ett lagom pris har de också tyckte jag.

Projektarbetet ska in senast söndag kväll så jag har faktiskt ganska gott om tid. Så en städdag som kommer emellan gör nog varken till eller från projektmässigt, men humörsmässigt. Tänk vad skönt det kommer vara sen när jag har orkat igenom hela lägenheten.


eller kanske en sådan här i trädgården... foto:jag
Vardag | |
#1 - - Ann Catrine:

Här är en till som BORDE börja städa..

Men så fastnade jag vid datorn istället!



Svar:

Boken är INTE alls jobbig att läsa,

tvärtom den är både lättläst och ganska

"ljus" om du förstår vad jag menar?!

Igelkotten ska jag strax ta mig an ;-)

Känner mig rik när jag har så mycket oläst!



Bästaste onsdagen till dig!

#2 - - Lejonkvinnan:

Sv: min privatläkare är inte ansluten till FK och kostar 400 kr besöket. Ska man sedan ha intyg eller liknande kostar det ytterligare 400 kr. Och så resan på det, och eftersom jag inte alltid kan köra bil så måste Sambon köra vilket ger lönebortfall, vågar inte alltid åka buss pga yrsel....tja så du märker...det är skit att bo på liten ort ibland där det inte finns någon direkt service.

Det ska ev öppna en privat vc på närmare håll pratas det om, ska kolla den när den öppnar tänkte jag.



Tyvärr så är ju EDS en sjukdom som många läkare inte kan, och vissa faktiskt inte tror på! Ändå är vi många som har den och lider.



Kram

#3 - - Marie:

Tyvärr kommer man aldrig undan städning, men oj vad skönt när det är gjort:)

Ha det bäst!

Kram♥

#4 - - maja:

Ja, visst är det skönt efter att man städat. Ha en bra dag!

#5 - - Husfrun:

Visst är det skönt efter att man städat, men jag måste säga att jag är hemskt dålig på att komma så långt.

#6 - - Viktkamp:

här ser det ut som om hiroshima-bomben har slagit ner.. är ju på gymmet så ofta att resten får lida.. men så får det vara när man prioriterar sin hälsa =)

Upp