jag fick vårkänslor...

Idag på väg hem från jobbet så skulle jag fixa en present till mamma, som hon ska få av oss imorgon då vi ska fira henne, så jag tog en promenad från Stortorp bort till Plantagen. Där hittade jag presenten, men också lite fina blommor hem till oss. Jag älskar Orkidéer men har en som just nu bara är blad, de är så tråkiga då, så jag beslöt mig för att kika på en Orkidé. Men det blev två, för på Plantagen hade de bra pris på Orkidéer idag, 99 kr/styck så jag slog till på två fina och sen en knippe med tulpaner hem till oss. Nu har våren fått flytta in hem till oss.






Allmänt | |
#1 - - Dansbandsfrun:

Va vackert!!!

Jag köpte mörkt lila tulpaner igår o jag älskar dom, men jag hade velat ha blåbärsris i, det är SÅ snyggt!

Sv: hahaha du skulle sett det irl. Grädden var ÖVERALLT ;)

kram

#2 - - Nett:

Härligt med vårkänslor :) Arbetskamraten är där på semester :) En vecka. Kram

#3 - - Lejonkvinnan:

Älskar tulpaner! Orkidéer är så vackra men jag fixar inte att sköta dom, är hopplös på blommor.



Kramis

#4 - - Mamma Rhu:

Trevlig helg till dig med. Jag blir galen när jag läser om allt skit våra skattepengar går till. Jag blir också galen när snorisar gnäller över att betala skatt, men gladerligen går till läkaren eller ännu värre, fortf får gå till tandl utan att betala.. Grr.. Vill man inte ha och betala för solidaritet är man välkommen att lämna landet!

#5 - - Diana:

Jag förstår att du är nöjd! Är helt kär i orkidéer för tillfället. Just nu har jag två som blommar och tre som "vilar", men jag hoppas på att någon vill blomma om.

#6 - - Fnulan:

Härligt!!! Jag har bara orkideér för alla andra blommor dör hos mig! MEn dom är ju så vackra! Och mina blommar jätteofta trots att dom aldrig får vatten!

#7 - - Kristina:

Åh vilka härliga blommor! Precis som Fnulan får vi dom att blomma jätteofta även fast de nästan aldrig får vatten. Tulpaner är också fina, det är riktig vårkänsla med en bukett tulpaner!

#8 - - Fnulan:

Du vännen, det var GOTT!!!!!

#9 - - Sussi:

Och jag fick vårkänslor av att titta på bilderna i din blogg :)

Orchidéer är verkligen jättevackra men jag har så svårt att få dom att blomma igen. Just nu har jag en vit. Du som verkar lite duktig på sånt. Hur lång tid brukar det ta innan dom blommar igen?

Har du några braiga tips på hur man håller dom i liv längre?



Ha en trevlig söndag

#10 - - sweetmama:

Å vad härligt med nya orkidéer. Jag har flera men alla mina är i vila nu. Bara bladrosetten kvar och då är de så tråkiga.

Jag har provat tradolan nu men kände mig så darrig av dom och nästan lite illamående. Men jag kanske ska ge det en chans till om du säger att det går över.

#11 - - Helene.:

Jag älskar orkideer, dom är så fina...

Men den jag hade har T.O.M tappat bladen = ((

Jag vet inte vad jag gör för fel ?????

Ha en fin söndag.

Kram Helene.

#12 - - Susanne P:

Åh, så vårigt och fint!

Kram

#13 - - sweetmama:

Hej igen och tack för svar!



Värken sitter mest i nerverna som det känns just nu. När det small till i kotorna ömmade muskler och allt men nu mest nerver och det gör såååå ont. Yrsel och illamående kom med tabletterna

#14 - - Lena:

Fasen också, stod och tittade på tulpaner när jag var på Maxi igår, men tänkte att jag går tillbaka innan jag går till kassan. Glömde... Tulpaner bli man glad av :)

#15 - - Annci:

Åh, vilken massa underbara blommor. De ger verkligen vårkänslor.



När jag började på mitt jobb den 11 maj förra året fick jag en orkidée. Den blommar FORTFARANDE. Helt otroligt. Och en gammal som stod här har jag fått blommor på + 3 st hemma som blommar om. Så jag njuter vartän jag än är :-)



Ha en bra (klåda-fri) dag!



Kram / Annci

Upp