lite inspiration...

Jag tog en tur ner till centrum och inhandlade lite inspiration, i form av två tidningar. Jag måste börja med vikten nu. Ska bara... Nej men idag efter jobbet ska jag promenera hem tänkte jag, om det inte är allt för mörkt där jag brukar gå. Eftersom jag slutar kl:21 så kan det hända att så är fallet, i så fall får jag väl vara nöjd med de steg som jag tar på jobbet. Men en kvällspromenad vore ganska skönt. I annat fall kanske jag hoppar av bussen några hållplatser tidigare, då är jag i alla fall i bebyggelse och ljus. Ja så gör jag nog.

Jag har svårt för att fixa det här med maten när jag inte mår bra. Jag märker direkt på min kropp, viktmässigt, när jag inte mår bra. Och just nu ser jag själv att jag är i en rejäl svacka. Jag har ont och har varit dålig i halsen ett flertal gånger den här vintern, jag har ringt sjukhuset nu men måste ringa igen på måndag för att få en telefontid med läkaren, efter det så kan han boka in mig i operationsprogrammet sa sköterskan. För nu har jag bestämt mig, något måste göras med halsen. Eftersom min reumatism blir lidande i och med varje penicillinkur också så måste något göras, så nu satsar jag på en operation av halsmandlarna.

Men jag måste vara lite snäll mot mig själv, inte vara så sträng. Så jag börjar det hela med motion tror jag, så kan maten få komma in senare. När våren har kommit ordentligt och grönsakerna och frukten har blivit bättre så blir det enklare att äta bättre. Så nu har jag i alla fall lagt upp en strategi.


foto:jag
Vikt och motion | |
#1 - - Ama de casa:

Det är rätt. Man måste ju börja nånstans och att lägga upp en strategi är ju jättebra!

#2 - - emelie:

du klarar det! tänk ut dina mål och leta fram bilder som representerar de och titta på de när du behöver motivation ;)

#3 - - Ninni:

Och så visar tidningarna alla vackra bikinitjejer på omslagen..suck.



Jag har börjat med viktväktarna..ska ha bort fem kilo har jag tänkt får se hur det går=)



Ha en fin kväll..kramen



#4 - - Nett:

Oftast tycker jag att med motionen så brukar vikten komma med på köpet, jag själv blir inte så hungrig just för att man dricker mera. Så fint du har gjort härinne med bakgrunden. Kram

#5 - - Barnens Hjältar:

Åh vad fint du har gjort härinne!

Nja, han ville inte ta prov så jag fick hålla fast honom men vi pratade om det efteråt så han förstår varför. Hade jag inte gjort det så hade han fått komma tillbaka flera veckor senare och då hade man kanske inte kunnat förebygga värsta allergierna ..

Mammor är hemska ibland

#6 - - Ama de casa:

sv: Först såg vi "Nynne", en dansk Briget Jones-film. Anders sa att den var något bättre än Briget Jones (och han verkligen hatade BJ). Själv tyckte jag att den var helt ok.

Film nummer två var "Gangster" med bla Persbrandt. Där var vi rörande överens. Den började som en B-film och slutade ungefär på Z. Den var så dålig så den blev nästan rolig. Trots allt våld.



#7 - - sweetmama:

Åååå har dom kommit i butiken nu. Vad bra jag behöver också lite pepp för att komma igång igen :)

#8 - - Fnulan:

Å vad fint här va då!!!! VÅRIGT!!!!!



VA rädd om dig, du betyder massor för mig i bloggvärlden så jag vill ha dig här!

#9 - - Ann Catrine:

Kanske måste titta i tidningshyllan

efter lite inspiration!

#10 - - soffie:

¨å de tidningarna ska jag med kolal efter så jag får mej lite roliga tips inför strandsäsongen:)

#11 - - Yohanna i Las Palmas:

Halloj och tack för fin kommentar på min blogg. Jag känner mig lite bättre nu men bilderna, eller snarare gråten brände sig fast och hemsöker mig lite titt som tätt.



Ja du detta med vikten. Jag kämpar här också. Har 18 kilo tills att vara som jag var innan grav. Steg 1, sluta med godis o sötsaker under veckorna resulterade i 1 kilo på direkten samt att viktuppgången stannade av. Nu steg 2 är dagliga prommenader. Vi får se, i morgon vägning. Nästa steg är maten. Men vi tar det pö om pö.



Nu en god natt!

/Yohanna

#12 - - Ragnvi:

Morning! Hoppas du fick en skön promenad...fast det blåste kanske på dig också!?

Sicket elände med din hals! Hoppas du får hjälp!

Vikten...jag orkar bara inte ta tag i den...rullar snart fram!

Kramen!

Ragnvi



PS. Hade tänkt göra en tårta här hemma också men maken städade kylen o vips så var fyllningen slängd!!

#13 - - Carina:

Jag började på ITRIM har försökt med viktväktarna och annat tidigare.Men ITRIM var det BÄSTA jag gjort och är fortfarande supernöjd efter 1 1/2 år.

Kram Carina

#14 - - Stattinskan:

Ja, det tycker jag du gör rätt i. Som tonåring hade jag halsböld på halsböld, halsfluss på halsfluss och lederna tog stryk varje gång. Opererade bort tonsillerna när jag var 16 och har aldrig haft ont i halsen sedan dess!

Kram och god morgon

#15 - - Camilla:

En plan...alltid en början ;)

Kram på dig!

#16 - - Helene:

Ja visst är det svårt med vikten...

Det känns så lätt...

Jag börjar alltid med GI på måndagar och slutar på onsdag-kvällen = ))

Önskar dig en fin fredag.

Kram Helene.

#17 - - Lotta:

Min dotter brukar alltid säga att motionen är den bästa början, sedan kommer det andra av sig självt.

Ha en bra dag!

Kram

#18 - - Anonym:

Jasså... Sickan har en plan... lycka till! Snygg bloggsida!



Trevlig helg!



Kati

Upp