solvärme på balkongen...

Solen värmer riktigt skönt idag så jag passar på att dricka lite kaffe och läsa färdigt min bok ute på balkongen. Jag läser just nu Vinteräpplen av: Josefin Sundström. En vacker, fin och sorglig berättelse om tre generationer kvinnor från Finland. När jag har läst klart denna ska jag börja på boken som jag fick i brevlådan igår. Sen måste jag börja på allvar att läsa kurslitteraturen, jag har inte riktigt lust just nu med den känner jag, antagligen för att jag känner att denna kurs inte är så där jätte spännande. Men den 4 april ska projektarbetet in och det ska vara en text på mellan 5-10 A4 sidor, angående tid och historiesyn. Jag har stolpat upp lite vad jag ska skriva men jag måste få ner det på papper och jag måste få med ordentligt med referenser till kurslitteraturen, så jag har gett mig själv denna vecka att "slöa" lite och läsa annat än kurslitteratur, men sen efter helgen måste jag lägga i högsta växeln. Då kanske bordet och stolarna ut till balkongen har kommit också så jag kan sitta på balkongen ordentligt och läsa och skriva, det skulle inte vara helt fel.




foto:jag

Halsen känns sträv och svidig idag och det är fortfarande svårt att äta ordentligt. Kräm, soppa och dricka är vad som står på menyn idag också, men Kåvepeninen har redan börjat hjälp, halsen är mindre svullen redan.
livet | |
#1 - - Marie:

"Vinteräpplen" har jag just läst ut, den var himla bra!

Skönt att penicillinet börjar ge resultat, jobbigt med svullen hals.

Ha en fin dag!

Kram♥

#2 - - Ann Catrine:

Tack för boktipset,

nu klickas den med i beställningslistan på bokbussen!

Och så blev jag ju sugen på att gå ut på balkongen

och städa av lite,

kanske det går att sitta ute i solen en stund.

(men attans vad kallt det är på nätterna...)



Må så gott rara du!!

#3 - - Mona:

Vilken mysig balkong och vad mysigt det lät med kaffe där med!

Ha en härlig dag!

#4 - - Husfrun:

Vinteräpplen verkar läsvärd.

Jag som är ny läsare, vad är det du pluggar?

#5 - - Lixy:

Bra blogg :)

#6 - - josefine:

Hej.

Stort tack för att du läst min bok Vinteräpplen. Och ett lika stort tack för att du bloggade så fint om den. Ha det fortsatt mysigt där på balkongen.

Bästa hälsningar

från

Josefine Sundström

Upp