sommartid och jobb...

Jag jobbade idag, igen. Den här månaden har det blivit ganska många pass och det kommer visa sig i lönekuvertet nästa månad. Ungefär två pass i veckan har det blivit, ganska många helgpass som ger lite extra pengar i form av OB-tillägg. Men två pass i veckan är max känner jag, om jag ska orka med skolan också. Men imorse var det lite segt att komma igång, eftersom vi ställde fram klockan i natt så fick jag en timme mindre att sova. Jag skulle gå upp kl:5.45 (men kroppens klocka ligger ju på vintertid fortfarande) och bussen gick kl:6.37, men det kändes i kroppen som om jag var på jobbet kvart i sex. Men förmiddagen gick bra, värre blev det när jag kom hem sen.

Jag tog en tur förbi mamma och Ingvar på vägen hem och träffade min älskade mormor som var hemma hos mamma nu i helgen. Hon åker dit varannan helg och blir lite ompysslad av sin dotter. Det behöver hon. Nu börjar min älskade mormor bli gammal, hon fyller snart 88 år och det börjar märkas.

När jag sen kom hem vid halv två var jag helt slut så jag gick och sov en stund. Nu först börjar jag komma igång igen och nu är det snart dags att börja fundera på att gå och sova igen. Tänk vad klockan kan ställa till det för oss.


Denna klocka hänger på en husvägg i Gamla stan i Stockholm (tror jag det var). foto:jag
Vardag | |
#1 - - Fnulan:

Pengar är mkt men inte allt, tänk på din onda kropp!



Ja visst ät den fin! Sitter ihop som ett parhus/radhus. Klart ska de hemlösa få bo där!

#2 - - Ama de casa:

Jag tycker att det är onödigt att hålla på och krångla med tiden fram och tillbaka sådär! Låt det vara sommartid året runt :-)

Upp