boktips *2...

Här kommer en bokrecension på de två senaste böckerna som jag har läst.

Först ut:

Vecka 36 av: Sofie Sarenbrant.


foto:jag

En spännande bok med ett bra och annorlunda slut. Men språket var lite platt och konversationerna kändes allt annat än äkta. Så tyvärr får denna bok bara 2,5 av 5.

Kråkflickan av: Eriksson & Axlander-Sundquist.


foto:jag

En otroligt läskig men välskriven bok. Jag skrev om den igår, och i natt så läste jag ut den, det gick bara inte att sluta. Problemet nu är att jag måste få tag på del:2 för slutet är verkligen en cliffhanger.
Den här boken får nog 5 av 5 utav mig. Det är sällan jag hittar en bok som är så välskriven, som har ett sådant driv i texten att jag bara slukas med och som verkligen berör mig. Den här måste ni läsa...om ni vågar. För den berör...
bokrecesioner | |
#1 - - Izabell:

Hejsan! Kråkflickan kommer jag hålla utkik efter den verkar vara en bok i min smak!:-)



Kraam från Mysbella

#2 - - Agneta:

hej, passar på att försöka få iväg ett inlägg till dig medans mammas gamla laptop är på gott humör och någorlunda gör vad jag ber dfen om :-) våran dator är fortfarande inte tillbaka trots 3 veckor på service o reklamation.

v 36 har jag oxå läst, kan nog hålla med dig i din recension. Den andra boken verkar ju bra, ska försöka få fatt på den. ´

skönt att du känner att jobbet börjar bli mer välbekant nu, visst är allt lättare när man jkan allas namn mm. Så känner iaf jag det, finns inget värre än att försöka gissa sig till vad personerna heter.

kramar Agneta

Upp