läkarbesök och sjukhusbesök...

Idag hade jag ett inbokat läkarbesök på Huddingesjukhus, öron-näsa-hals. Jag skulle diskutera en eventuell operation av mina halsmandlar. Jag får min operation, det var absolut inga problem, med alla de halsflussar som jag har haft de senaste vinterhalvåren så kandiderar jag mig självplats i operationskön. Men eftersom jag har andra problem i min hals så ska en specialist utföra operationen och till dom är det ganska lång kö, så kanske blir det så att operationen blir efter sommaren. Men det är det verkligen värt, jag vill inte att "vem som helst" ska operera min hals, det måste nästan vara någon som är specialist på ärrbildningar i halsen och som vet hur det ser ut i just min hals. Så nu är jag uppsatt på listan och ska bara dubbelkolla med min reumatolog hur jag ska göra med Methotrexatet och Humiran inför en operation. Halsläkaren ville att jag skulle kolla upp det ordentligt och sedan återkomma till honom så att det inte blir något knas med reumatismen också.

Jag passade även på att besöka min älskade styvfar som just nu ligger inne på reumatologen på Huddingesjukhus. Det känns som om det är mycket sjukhus just nu, mamma på det ena och styvpappa på det andra...


Här kan ni se när min dotter och hennes musikklass sjunger på Globen med Roger Waters. Min dotter är den rödhåriga tjejen näst längst till höger (vårt håll sett).
Sjukdom | |
#1 - - Ama de casa:

Som sagt: Stort. Mycket stort!



Vad bra att du får en specialist till dina halsproblem.

#2 - - soffie:

vad bra att du får en op,å att en specialist är inkopplad,Men usch vad hemskt att de är inlagda bägge två,

kram

#3 - - Pockethexan:

Va kul att du hittade in till mig o kom med en kommentar så att jag får veta lite mer om böckerna jag har skickat ut. Själv har jag bara läst Tusenskönor som jag skrev i inlägget o fast det var en spännande story var jag inte helt nöjd så jag hoppas att del 3 blir ännu bättre så att man känner att hon har fått ihop alla delar som jag tidigare kände att hon bara skyndade sig igenon när man ville veta mer. Men du tycker alla tre av Kristina Ohlssons böcker e lika bra, el?



Vad kul att höra att dina barn går i musikklass är det en körklass el. orkester o vilken är det min barn gick också i det (2 i orkester o 1 i kör) o det var många roliga framträdanden som man saknar nu när de har gått ut skolan o inte fortsatt med musiken i organiserad form.



Kramis o lycka till med operationerna o det är verkligen viktigt med rätt läk. för man måste också känna sig trygg med den som ska göra ingreppet för man måste känna sig psy´kiskti balans när man gör sådant här för annars blir man helt nojig från en som har gjort många opr. o legat en otaliga gånger på sjkj under mina 17 år som krympling.

/Pockethexan själv

#4 - - Barnens Hjältar:

Jobbigt med sjukhusvistelser, både som inlagd och besökare tycker jag. Hoppas det går bra hos specialisten när det blir dags!!

#5 - - Agneta:

grattis till att det blir op, synd att det tar lite tid bara men i dittfall måste det ju kännas tryggt att veta att det är en specialist!

Förstår att det blir lite "tufft" med två olika sjukhus men jag hoppas att de båda snart är på benen igen!'

kram

#6 - - Agneta:

grattis till att det blir op, synd att du får vänta ett tag men skönt att de låter en specialist ta tag i op..känns lite tryggare!

Jag hoppas att både din mamma och styvpappa snart är på benen igen!

kram

#7 - - Kristina:

Härligt att du får opereras! Men du, så häftigt att hon fick vara med och uppträda på Globen - det är det inte många som får göra! Och med en så stor artist dessutom.

#8 - - Mona:

Det är väl kanske bättre att operera efter sommaren. Då är rötmånaden bortgjord dessutom.

Ha de gött!!

#9 - - Anonym:

Jag gick och hade halsfluss hela tiden, ont i leder, småfebrig hela tiden under ett helt år... antibiotikakurer hela tiden... efter operationen... aldrig fått tillbaka problemen.



Lycka till när det blir dags!Krama din dotter... det var kul att se! Hoppas din mamma är på bättringsvägen!



Kati

#10 - - Camilla:

Då blir det bättre efter operationen då?

Och då kan det ju vara värt en operation.

Vad pampigt det såg ut på videon.

Hoppas att alla ni kryar på er.

Kram på dig!

#11 - - Helene:

Vilken jobbig operation !!

Jag önskar dig lycka till och hoppas att allt blir bra !!

Ha en mysig helg.

Kram Helene.

#12 - - Josefine:

Bra sida du har! Jag har kollat igenom några av dina andra inlägg och jag gillar vad jag ser :D.

Upp