en promenad som slutade med en fika...

Idag har jag möblerat om hemma, eller jo fixat runt möbler så att det kan bli lite ordning i döttrarnas rum (de som bytte rum ni vet). Det är alltså inte ordning än fast det nu har gått flera veckor. Så idag ledsnade jag lite och fixade och det känns i kroppen just nu, har sådan värk att jag inte vet om jag ska sitta, stå eller ligga ner. Men ibland måste man.

"Tallrikar på köksbordet, visar att jag fixar mat till mina barn. Fyllda sopptunnor visar att jag plockar upp skräpet efter dom. Smutsiga golv visar att mina barn får lov att ha roligt. Smutstvätt i tvättkorgen visar att mina barn får rena kläder varje dag.Ett vått badrum fullt med leksaker visar att jag badar mina barn! Så nästa gång du kommer oanmäld till mitt hus, så tänk dig för innan du dömer! För kommer du för att hälsa på mig, så kom in. Kommer du för att döma mitt hus, så ring och boka träff kvällen innan ;) Om du är en förälder och håller med mig att hemmet inte alltid behöver skina, så sätt denna på din status!" PÅ FB idag så såg jag denna status och den var så klockren att jag lånade den. I mitt fall handlar det stökiga hemmet oftast om en enormt värkande kropp som inte vill samarbeta med mig och studier som kommer emellan.

Tog en promenad idag och det slutade med en fika hemma hos mamma och pappa. Jag fick en vinterkappa utav min mamma som hon har krymt ur - och den passar mig - så den ska jag se om jag trivs i och i så fall får det bli årets vinterjacka/kappa. Jag har aldrig i hela mitt liv haft en kappa - kanske är dags nu då vid 39 års ålder...




dom där träden har verkligen anpassat sig till underlaget, de växer helt snett. Det ser riktigt lustigt ut.


Och vad tycker ni, blommande krasse i november? Det känns inte helt rätt....

Vardag | |
#1 - - Linda aka Javamorsan:

I mitt hem är det sällan så där kliniskt rent. Händer 4 gånger per år när någon här fyller år. Jag städar hela tiden känns det som men ändå blir jag aldrig klar.

Har mkt värk jag med och det hindrar mig ofta. Nu har jag dessutom haft problem gallan och det gör inte saken bättre. Men jag skiter i det för lite lort i hörnen har ingen dött av!



#2 - - Marie-Louise Grimlund:

Hej Marie-Louise !



Min krasse blommar också, den kom så sent igång.Köpte mini-violer som blommar för tredje ggn.Mysigt.Såg ett foto från förra året då var det rätt mycket snö.Skönt att slippa.



Tittade Du på Lövkojans Marie-Louise blogg.



Ha en trevlig helg !



Kram Mi

#3 - - Marie-Louise Grimlund:

Glömde ju att läsa, scrollade bara ner och såg krassen.



Den var bra.Vi som inte är pedanter, skulle ha den på ytterdörren, så slapp vi få besök av sådana som efter de varit inne går ut och skvallrar om hur stökigt det ser ut. Jag förklarar att det ska synas att det bor folk här.Eller detta är inget varuhus som säljer möbler.



Ska se om jag fixar att kopiera av det.



Och en kappa vore något.Är på jakt efter det, en lätt som går ner över baken.OM det blir bitande kyla inom kort.Vintern är lång.

Upp