telefontider...

Telefontider till läkare kan verkligen gå mig på nerverna. Min mellandotter var hos reumatologen för mer än en månad sedan och skulle då såklart få nya mediciner och även ett "hisskort" att visa upp i skolan. Hon har börjat på Kulturama gymnasium och alla lektioner är på plan sju och böckerna/skåpen är längst ner - eller om det var tvärt om. Jaja hur som helst så måste eleverna gå sju trappor och ner flera gånger per dag och detta klarar inte min dotter alltid av eftersom hennes reumatiska värk ställer till det för henne ibland, ändå mer nu när kylan börjar komma. Och för att få använda hissen som elev så måste man ha ett intyg/"hisskort" utskrivet utav en läkare.

Idag skulle jag hämta ut läkemedel eftersom det är helt slut men inga recept fanns på apoteket, hisskortet har såklart inte heller kommit. Hennes läkare hade telefontid idag mellan 13.30 - 14.00 men det var såklart upptaget hela tiden, reumatologmottagningen har stängt för helgen  och här sitter alltså vi. Nu har jag pratat in ett meddelande så jag hoppas att det ordnar sig senast måndag (värktabletter har vi i reserv). Hisskortet ringde jag om för cirka två veckor sedan och då sa dom på mottagningen att det var skrivet och skickat och på väg till oss men så verkar inte riktigt fallet vara - om nu inte posten har skickat det brevet runt halva jordklotet vilket verkar ganska korkat. Och om det nu är skickat men borttappat någonstans så måste de ju såklart skriva ett nytt. Att det alltid ska bli problem...



Och vet ni, jag ÄLSKAR den här bilden så jag återanvänder den med glädje.
Fotot tog jag under en promenad förra veckan.
Sjukdom | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Usch vad jobbigt sådant är. Att man alltid måste tjata för att få sin rätt :( Hoppas att det löser sig och att dottern inte får allt för ont i helgen.



Kram

#2 - - Ama de casa:

Oj vad trist att det krånglar... Hoppas det ordnar sig snabbt!



Jättefin bild!

:-)

#3 - - Sara, mamma till tre små troll:

Ja det är hon verkligen, fattar inte hur man ens kan med att tänka som hon gör!

#4 - - inger stark:

Hopplöst var ordet, fattar inte varför de inte kan få det att fungera. Mycket fin bild, skulle du kunna förstora och hänga på väggen/puss

#5 - - Linda aka Javamorsan:

Den dagen saker kan gå enkelt gällande sånt här skall jag jubla.



Hoppas det löser sig snabbt nu bara. Ha en skön fredagskväll Kram

#6 - - Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak:

Härlig bild, det håller jag med om! :)



Kram!

#7 - - Kristina:

Ja tillgängligheten i Sverige har blivit allt sämre, tycker jag, och det gäller i princip överallt. Självklart är det ju extra jobbigt när det gäller sjukvården och då man behöver hjälp för att må bra.

#8 - - Vuxenmamman:

Vilken underbar bild!!!! Jag försökte komma in på din blogg igår men fick bara se dina fina löv. Men idag funkade det ju:-)



SVAR: VAr glad för att dina döttrar har lite motstånd mot anknäbbar...

KRAM

Upp