dagen idag...

Denna lördag har varit en riktigt slödag. Jag har nog egentligen gjort någonting idag - alltså inget speciellt. Jag har kikat på tv, läst lite Arkeologi och vart ner till centrum och lördagshandlat. Men annars har dagen inneburit - ingenting. Och det är ganska skönt att ha sådana dagar tycker jag.

Nu ikväll såg jag på SVT, programmet de visade om 11 september 2001. Jag minns den dagen som vore det igår. Det var så hemskt, tv:n stod på hela dagen och jag bara stod framför den och gapade, jag kände mig helt mållös. Programmet som visades nu ikväll handlade om hur räddningsaktionen och allt runt om kring anordnades/samordnades. Och det var spännande, läskigt och intressant att se.

Och imorgon den 11/9-11 så firar min äldsta dotter och hennes fina pojkvän två år. Så när hela världen sörjer och tänker på planen som kraschade, så ska de två gå ut och äta och fira sina två år. Och det gör de helt rätt i tycker jag. En sådan fin kärlek som finns mellan dom ska absolut firas. Grattis till era två år: Emelie och Kent.


foto:jag

Vardag | |
#1 - - Marie-Louise Grimlund:

Hej Marie-Louise !



Hur ruskigt är det inte att än en gång få se det.Kan inte fatta hur något så vidrigt fick ske.

Att det var så längesedan som tio år.

Önskade jag kunde dela med mig till alla mina FB-vänner.



Var rädd om Dig.

Kram Mi

#2 - - Marie-Louise Grimlund:

Det är Mi igen, skrev av länkadressen, så nu kan jag se den hela veckan.Kan ju inte sitta här och krampaktigt hålla tårarna borta.Får se det lite pö om pö.



Må sågott!

#3 - - Ama de casa:

Klart dom ska fira!

Själva firar vi att det var precis fem år sen vi "landade" med bilen i garaget och flyttade in i lägenheten "på riktigt" :-)

#4 - - Linda aka Javamorsan:

Faktum är just idag sörjer jag mer en liten flicka som blev knivmördad på sitt dagis! Klart man tänker på alla offer i terrorattacken. Men någonstans känns det som att deras liv skall värderas så mycket högre på nåt vis. Efterspelen efter den attacken har tagit hur många liv som helst i andra delar världen och dessa är det ingen som bryr sig om :(



Men grattis till din dotter och hennes pojkvän. Idag har mina svärföräldrar bröllopsdag. 36 år i år tror jag :)



Hoppas du får en fin söndag nu Kram

#5 - - inger stark:

Grattis Emelie och Kent, puss på er

Upp