ge bort en bok...

Idag så är det "ge bort en bok" dagen på FB och såklart är jag med på det. Jag har flera överfulla bokhyllor och kassar fulla med böcker och ger gärna bort lite böcker då och då. Idag har jag valt ut tre pocketböcker som jag ska lägga ut runt om i centrum när jag går ner och handlar. Hoppas att det kan glädja någon...

Initiativtagaren till gruppen skriver så här:
"Det blir fort överfullt i bokhyllan, om man som jag gillar att köpa och läsa böcker. Nu är det dags att rensa bort lästa favoriter och ge plats för nya. Jag brukar ge bort böcker till vänner och bekanta och ibland blir det en och annan kasse till Myrorna.
Nu tänker jag prova en ny grej och jag hoppas att så många som möjligt vill hänga på. Gör så här: Lördagen den 17/9 skriver du en lapp med ordet "Varsågod", lägger den i en bok du vill ge bort till någon och tar med den ut på dina lördagsbestyr. Lägg boken i en hylla i mataffären, på bordet på kaféet, en parkbänk eller bland skvallertidningarna hos frissan.
Man blir glad av att läsa, hjälp till att göra världen läsgladare!
Sprid gärna vidare, förstås :-)

Vi ses bland böckerna på lördag!"


foto:jag


foto:jag


foto:jag
Bilder på vart de blir utlagda kommer senare.
Tips | |
#1 - - Linda aka Javamorsan:

Har inga böcker att ge bort. Jag vårdar mina älskade böcker som min extra barn jag :) Har min samling jag ALDRIG kommer göra mig av med.

Har nog inte enda pocket bok faktiskt.

#2 - - maria:

vilken rolig grej och bra idé :)

nu har jag ju redan varit i centrum så jag missar ju dina böcker tyvärr ;)



hoppas du mår bra vännen och får en skön lördag kväll <3

kramar

#3 - - Emma:

den i mitten där högst upp. den svarta (nått med säng) vad heter den? den.. såg bra ut ^^ är den det? (om du har läst den alltså..) :)

#4 - - Yohanna i Las Palmas:

Vilken bra ide. Den har jag missat totalt. Men sa har jag ju varit pa stranden hela dagen.

Synd att jag inte hade vagarna forbi"ditt" centrum da och kunde norpa en. Sa sugen pa att lasa nagot igen. Nar tiden kommer....



Halsningar

Yohanna

Upp