inlämningsuppgift...

Sitter här och funderar och skriver på min inlämningsuppgift. Hum det var kanske inte lätt som jag först trodde. För svaren ska vara på drygt en halv - till en A4-sida och det är inte så lätt att få in ett bra svar på en A4-sida. Antingen blir svaret för kort och alltså inte helt uttömt/förklarat eller så drar det iväg och blir ett bra svar men på mer än en A4-sida. Jaja får försöka skriva ner det jag tänkt skriva ner och sedan kanske lägga till eller ta bort, det får tiden utvisa. Jag har hela helgen på mig.

Imorse vaknade jag tidigt igen, det verkar som om jag har lättare för att vakna tidigt om jag inte ställer någon väckarklocka och liksom måste gå upp tidigt. Nu har jag några morgnar i rad vaknat lite lugnt och skönt utav att familjen stökar runt och gör sig i ordning för skola och jobb - och då känns det helt plötsligt okej att gå upp tidigt. Kanske för att jag inte måste. Min älskade man går upp och väcker barnen - eller ja egentligen kommer i alla fall två av tre tjejer upp utan hjälp nu - och jag får ligga kvar och sova eftersom jag inte har någon morgontid att passa. Detta känns mycket lyxigt och kanske är det därför som jag nu några morgnar har vaknat upp av mig själv när jag hör dom sitta och äta frukost. Ja hur som helst så är det ganska skönt faktiskt att vakna av sig själv tidigt på morgonen - och tidigt för mig är runt 7.00 - 7.30.

Nej nu ska skriva lite mer på skoluppgiften...


foto:jag
utbildning | |
#1 - - Nett:

Hoppas att uppgiften går bra att skriva. Idag var jag verkligen trött, hade ställt klockan på 6, 6.20 väcker min man mig. Jag fattade ingenting, jag hade nog bara stängt av klockan utan att jag visste om det. Kram

#2 - - Ninni:

Hoppas du får till ett bra svar=)



Låter härligt att ligga och lyssna på familjen och själv kunna ligga kvar om du vill.

Vaknade också före klockan i morse..ville ligga kvar och gona mig men klarade det inte...typiskt när man får=)



Ha en fin helg.kram

#3 - - Linda aka Javamorsan:

Det är ju underbart att få vakna så där :) Jag kan inte då min man sticker hemifrån redan kl 06 så jag får snällt ställa klockan och gå upp!



Hoppas du får ordning på allt inför din uppgift nu Kram

#4 - - Marie:

Jag är också sån, vaknar tidigt när jag får sova länge men när jag MÅSTE stiga upp är jag halvdöd!

Svårt det där att få till ett bra svar, men det fixar du!

Kram♥

#5 - - Agneta:

jag vaknar av väckarklockan ca 5.10 varje dag i veckan, vilket gör att när väl helgen är här så vaknar jag av mig själv runt 7tiden och tycker att jag fått sovmorgon :-) ligger sedan gärna kvar någon timme till och lyssnar på barnen då de kommer smygande runt halv åtta för att sno till sig fjärrkontrollen till parabolen så de kan titta i vardagsrummet. Skönare att få gå upp som du, när kroppen tycker att den vilat klart!

Hoppas du lyckas få ner din hemuppgift inom de stipulerade sidorna, det är en sak som gör att jag drar mig för att läsa, att det ska skrivas hemuppgifter..de skrämmer mig lite!

kram

Upp