irritationen blev inte bättre...

En tur ner i tvättstugan gjorde inte precis irritationen bättre. Allt gick bra enda tills den som skulle tvätta efter oss kom och tyckte att jag skulle flytta på min rena tvätt. Jag och mellandottern stod och manglade lakan och vek rentvätt och lade vår tvätt i högar på de båda bord som finns precis bredvid mangeln. Då kommer hon och vill ställa sina smutsiga IKEA-påsar med smutstvätt i precis där jag har mina lakan och handdukar. Och ja jag blev så paff och irriterad att jag bara flyttade på mina högar och lät henne ställa sin tvätt där - men f*n vad irriterad jag blev. Smutstvätten brukar man väl låta stå på golvet eller? Jaja nu är vi i alla fall färdiga med tvätten för den här veckan, nästa söndag provar vi igen...

Märkte sedan förresten att hon verkade ha svårt för att böja på ryggen så ja hon blev ursäktad, men hade hon inte kunnat sagt det då - om det nu var ryggen som krånglade. Då hade jag inte behövt bli sur ens.


och ja den här gången hade vi fyra maskiner på en gång, man kan boka fyra maskiner men då har man bara tvättid i 1,5 timme. Men det räcker ganska bra. foto:jag


jag passade på att plugga lite också medan maskinerna gick. foto:jag
Allmänt | |
#1 - - soffie:

men guuu va dåligt av henne hon kunde ju faktiskt sagt till att hon hade ont i ryggen .perfekt att du hann plugga med:)kram

#2 - - Lejonkvinnan:

Har du haft egen tvättmaskin innan? Jag är överlycklig att jag har egen tvättstuga (men jag bor ju i eget hus) för jag hade blivit galen annars :)



Kram

#3 - - maria:

tvättstugor kan verkligen skapa grann osämja...jag är glad att vi har egen maskin hemma, och när vi har tvättat i tvättstugan har det peppar peppar inte varit nåt strul hittills.....



Helikoptern har vi oxå spanat på från vardagsrummet ;) Viktor var överlycklig :)



Ha en fin måndag <3

Kramar

#4 - - Agneta:

visst kan tvättstugor göra en galen, men samtidigt så är det smidigt att få undan så mkt tvätt på en o samma gång som man får istället för att ha en maskin igång hela tiden hemma. Jag ångrar inte att vi gjorde oss av med vår för ca 2 år sedan o nu bara tvättar i det gemensamma utrymmet på området.

Skönt också att du kan plugga under tiden du väntar därnere, jag har planerat mina arbetsvecka medan jag satt o väntade på att Tuva skulle träna klart!

Ha nu en rba vecka och jag hoppasatt irritationen släppt nu

kram

#5 - - Åsa:

Bättre fyra maskiner på 1,5 timma än en maskin på fyrdubbla tiden! =)

#6 - - Martina:

sv. Äsch då, spamma på du haha

#7 - - Kristina:

Det är en smart idé som många bostadsbolag har genomfört när de bygger nytt - att var och en har sin egen tvättstuga i lägenheten. Det finns väl ingenstans där det kan uppstå så mycket grannosämja som just i tvättstugan.

#8 - - Lotta:

Tvättstugar är ett atälle som skapar konflikter läste jag i en undersökning och man kan ju verkligen förstå varför när man läser det du fick uppleva.

I vilket fall som helst så är det underbart med den rena tvätten.



Kram

#9 - - Nett:

Vad trist när det går till så där, jag är glad att ha egen maskin och kan tvätta när jag vill. Ha en fin Måndag. Kram

#10 - - Camilla:

Jag är så glad att jag bor i hus och ha en egen tvättmaskin som jag kan få tvätta i när ja vill.

Men mycket ska ha mer ;)....det skulle inte skada att ha fler maskiner. Det går ju så mycket fortare då ;)

Kram!

#11 - - Yohanna i Las Palmas:

Ha ha ha du är väl för rolig. Tvättstugan verkar vara ett av de ställen där folk retar upp sig på varandra. Som tur är så har jag tvättmaskin OCH torktumlare i köket. Eget inhandlat förståss. Men så oerhört befriande. Bara att sätta på en maskin när man har en minut över.



Hälsningar

Yohanna som tackar för att du såg så posssitivt på korten där det egentligen inte syns något ;)

#12 - - Linda aka Javamorsan:

Jag är sån att jag mer än gärna tar hänsyn till andra. Men om jag inte blir bemött med respekt blir det stop. Jag hade nog inte snällt flyttat på mina grejer faktiskt.



Okej visst har hon ont har hon ont. Men då kan man be snällt och väluppfostrat!

Upp