jag har visst glömt...

Igår när jag skrev mitt inlägg så kom jag på att jag har glömt att uppdatera er om hur jag mår i halsen nu. Nu har det gått nästan exakt en månad sedan operationen och all smärta är borta och det är så skönt och jag kan svälja så mycket enklare. De där halsmandlarna måste vart större och mer ivägen än vad jag trodde, för just det här med att svälja har blivit så himla mycket bättre. Även andningen känns lite lättare och kanske snarkar jag lite mindre/tystare nu - men det får väl maken svara på. jag vaknar i alla fall inte utav mina egna snarkningar längre. Men jag har fått ett problem och det är att jag får kväljningar varje gång som jag borstar tänderna och det fick jag inte förut. Jag ska prata med min läkare om detta när jag ska dit, men ja det fungerar ju att borsta tänderna - bara jag är lite försiktig.


foto:jag

Men smärtan i min kropp är inte lika bra. Som jag berättade igår så har jag fått värk och små knutor i händer, jätte svårt och jobbigt när man ska anteckna en massa i skolan. Faktum är att när jag nu kikar på bilderna ovanför så inser jag att de små knutorna sitter ungefär där jag hade droppet och där de försökte sticka mig inför operationen. De fick ju sticka några gånger i vardera hand innan de kom rätt. Jag kanske ska ringa om det...
Och sedan har jag värk runt bröstryggen, runt bröstbenet och bak i ryggen - så att ha bh på sig är väldigt jobbigt just nu. Jag fick lov att leta fram en stor och urtvättad bh idag och nja bysten blir ju inte så där jätte snygg i den men vad ska man göra. Men förhoppningsvis så börjar Celebran och de andra medicinerna snart att hjälpa ordentligt...

Sjukdom | |
#1 - - Lotta:

Va skönt att höra att du blivit bättre i halsen, just det där med att klökas sa min son också efter att han tagit bort sina mandlar. Men det försvann efter hand, får hoppas att det är något övergående för din del också. Hoppas att den urtvättade BH;n hjälper så du slipper att sitta och ha värk.

Önskar att du får en bra dag och att du slipper att ha ont.



Kram

#2 - - Ann Catrine:

Vad trist att du ska behöva dras med all värk!!



Undrar om de där knotorna på händerna kan var såna

som jag fått i mina,

på insidan av handen sitter 2-3 knutar,

de ska enligt uppgift vara senorna till fingrarna

som håller på att dra in sig mot handen

kan alltså bli någon form av "klo"...

Jag knådar på mina, ganska hårt,

och tycker deblir bättre...

Inbillning kanske?!



Önskar dig en bra fortsättning på dagen,

hojta gärna till om du hittar någon bra app

på svenska...



P.S Du har något att hämta inne hos mig ;-)

#3 - - Agneta:

skönt att höra att du blivit bättre i halsen, hoppas att även kväljningarna ger med sig till slut.

JAg hoppas för din skull att värken ger med sig lite nu när du börjar med din medicin igen. Nu kommer ju lågtryckens förlovade tid och därmed även mer värk tyvärr. Trist att det ska behöva vara så. Jag märker av det själv oxå, att det blir segare o segare.

kram

#4 - - Ulrika:

Så härligt att halsen blivit bättre, både att smärtan försvunnit och att det är lättare att svälja.

Hoppas medicinen gör nytta snart så du slipper värken i kroppen också.

Varma kramar

#5 - - Fröken M:

Skönt att halsen är bättre, men trist och påfrestande med värken :(



Jag kan tänka mig att det går åt en hel del mensprodukter med så många brudar i familjen !! Sånna saker borde ju egentligen vara gratis kan man tycka ! Har ni inte redan gjort det så är ett tips att anmäla er till tampongsforfree . de skickar hem gratis tamponger varje månad mot att man svarar på några frågor :)

#6 - - Nett:

Skönt att du är bättre med halsen. Detta med tandborstningen tror jag är ganska vanligt, jag har oxå hade det så under en lång period, varför jag inte har det längre har jag ingen aning om faktiskt. Kram

#7 - - Yohanna i Las Palmas:

Bra att du är bättre i halsen och det där med att svälja, det har jag aldrig tänkt på. Men så har jag ju haft halsmandlar hela mitt liv ;) Kanske om man finge ta bort dem så skulle man märka skillnade.



Hälsningar

Yohanna

#8 - - Ingrid:

Skönt att något är bättre iallafall.. Om du är "värkmänniska" -som jag och många andra är det ju rätt vanligt med inflammationer i bröstbenet, har det med emellanåt. Inget kul, första gången blev jag orolig det var något med hjärtat. Är känslig för det där med tryck, så noga vilken BH man har..

Upp