jaha det blev problem endå...

Jag påbörjade Arkeologi A på halvfart/kvällstid för drygt ett år sedan, HT 2010. När jag sedan hittade programmet Samtid och Kulturarv så ringde och skrev jag för att kanske kunna fixa en plats där och det var absolut inga problem. Jag skrev och ringde på en onsdag och på fredagen samma vecka var jag på den första föreläsningen. När jag frågade om det skulle bli problem HT2011 när jag skulle påbörjar Arkeologi A igen så fick jag svaret att det var inga problem alls jag hade ju inte hunnit "ta några poäng" än. Nu är det problem!

Jag blir inte registrerad eftersom jag redan har gått/varit inskriven på den kursen och "mitt ärende" har skickat vidare fick jag precis veta i ett mejl. Det hade kanske inte vart så farligt det här med att det måste skickas vidare och fixas om det inte var som så att CSN inte kan betala ut några pengar innan jag är registrerad. Jag sitter alltså i en rejäl knipa nu. Jag trodde såklart att det skulle flyta på smärtfritt och antog (ja ibland är man dum) att pengarna från CSN borde komma in på kontot senast i slutet på den här veckan, alltså torsdag eller fredag. Idag är det fredag och jag är inte ens registrerad än, så utsikten att få pengar inom den närmsta framtiden ser mörk ut. Har jag tur så löser sig allt och registreringen går iväg kanske nästa vecka, men sen ska CSN ha två-tre dagar på sig att fixa utbetalningen och ja här sitter jag och väntar.

Men hur var det nu: studenter har väl inga räkningar att betala och studenter behöver väl inga matpengar? usch nu känner jag mig riktigt irriterad och låg...


foto:jag
utbildning | |
#1 - - Nett:

Förstår att det känns en aning surt.. energikram

#2 - - Linda aka Javamorsan:

Usch vad jobbigt. Hatar när det blir så där!

Hoppas det löser sig vännen Kram

#3 - - Ingrid:

Ja, det var väl typiskt, att allt ska vara så krångligt!!

Folk som krånglar till det kan väl hälla för ditt förra inlägg med. Okunskap föder så många rädslor.

Tror de att vi UPPMUNTRAR kärlek på det sättet på förskolorna?! Ja, jösses nej det är ju mer som din mening att vi visar att alla har ett eget värde och samma rättigheter.

#4 - - Camilla:

Att det ska vara så krångligt.Förstår att det är jobbigt. Så jävla typiskt!

Kram!

#5 - - carina:

Varför ska allting vara så krångligt???

Hoppas det ornar sig :)

Kramen♥

#6 - - Ama de casa:

Men så jobbigt! Sjutton också att det skulle bli sånt trassel... Håller tummarna att det ordnar upp sig fort!

#7 - - Helene:

Det löser sig alltid till slut även fast det känns tungt nu...Jag lovar !!

Ha en mysig helg.

Kram Helene.

#8 - - Aggie:

Där har vi vårt land med byråkratiskt krångel i ett nötskal och det finns inga tjänstemän som vågar vara flexibla och pragmatiska......tröttsamt. Men det löser sig, det gör det, men det tär.

Agneta kram

#9 - - messan:

Fy vad jobbigt det låter. Tråkigt att det ska bli så här. Hoppas det ordnar sig snabbt!

Ha en fin helg!

Kram

#10 - - Ylva:

CSN är kända för att krångla men jag tycker ju att du borde kunna räknas som nyregistrerad om de sagt att det inte ska vara några problem! Kram!

#11 - - Anonym:

Usch vad jobbigt!Hoppas du kan hanka dig fram och att allt löser sig snabbt!



Kati

#12 - - Fnulan:

Hoppas det löser sig fort!!! Dina föräldrar verkar underbara!!

#13 - - Agneta:

men oj, det här lät ju inte kul! Csn är ju inte kända för att vara krångelfria i alla lägen direkt, synd bara att det ska skapa så mkt oro innnan allt är löst för som du säger räkningarna slutar ju inte att komma och mat måste man ha. MEn det kommer att ordna sig till´slut även om det känns tungt just nu!

Stor kram

Upp