skänkt kläder som bara hängde...

Vi rensade lite i garderoberna för ett tag sedan och fann att vi hade massor av vinterjackor i olika storlekar som ingen av oss använder och inte har använt på flera år. Så när jag kom i kontakt med en gammal vän som jobbar på Qvinnoqulan inne i Stockholm så bestämde jag mig för att skänka dessa vinterkläder dit. Det blev två IKEA-kassar med vinterjackor, en pappkasse vinterskor (knappt använda) och en påse med munkjackor, vantar, mössor och halsdukar. Det finns människor där ute som bättre behöver dessa vinterkläder än vi eftersom de bara hänger här i våra garderober. Alla kan vi hjälpa till med något hur litet det än tycks vara så hjälper det alltid någon. Och nu i denna vinterkyla så behövs det varma kläder och vinterkläder.


Detta skänkte vi...

Qvinnoqulan är en organisation som vänder sig till kvinnor som har använt droger och till hemlösa kvinnor. Där kan de få hjälp och stöd att komma vidare i livet och där får de träffa andra kvinnor i en öppen miljö.
Tips | |
#1 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Jag gav precis just bort två stora ICA MAXI kassar med barnkläder till en tjej som har det ekonomiskt svårt.

Det känns så bra i både själ och hjärta när man vet att man hjälpt någon som behöver det på riktigt!!



Kram

#2 - - Susanne:

Tack för tipset!

#3 - - Mollan70:

Det är toppen när man kan skänka kläderna till någon som behöver dem mer.

#4 - - carina:

Tänk vilka kläder man man samlar på sig, och inte blir använda!

Tror nog jag ska göra som du någondag, att rensa ut :)

Kramen vännen♥

#5 - - messan:

Det tycker jag var ett mycket bra iniatitiv det finns så många som så väl behöver dom och blir så glada. Jag brukar också ge bort till hjärta till hjärta oftast ibland har det blivit någon annan organisation.

Ja visst längtar man till sommaren nu mitt i snörusket:).

Ha en fin dag!

Kram

#6 - - inger stark:

Hej älskling! Bra där som Jackie brukar säga. Den där organisationen ska vi nog besöka, jag får namnet av dig sedan. puss o kram

#7 - - Aggie:

Det där ska jag också ta itu med!

Agnetakram

#8 - - Agneta:

det är bra att skänka kläderna dit man vetatt de gör nytta och inte bara slänga dem. Jag säljer en del på Tradera men mkt hamnar i lådor och skänks bort istället. Känns bra..

kram

Upp