träning, plugg och filmtajm...

Jag kom faktiskt iväg till gymmet igår, trots huvudvärk - som blev bättre under träningen. Jag gick ner och körde ett konditionspass 35 minuter på löpbandet och 20 minuter på cykel. Så det blev bra med kondition, sen stretchade jag såklart. Så lite mer än en timme fick jag till. Ska försöka träna imorgon också. Det är skönast att träna på kvaällarna tycker jag. Nere på gymmet finns det tv-appartarer så man kan ju stå där och promenera och kika på tv samtidigt, riktigt bra. Förra gången jag tränade så glömde jag min mp3 hemma och i konditionsdelen av gymmet har de ingen musik utan där kan man koppla in sina hörlurar på apparaten och lyssna på tv-ljudet eller musiken som finns i den övriga anläggning - men eftersom jag hade glömt mp3:n så hade jag ju inga hörlurar. Och fy vilket tråkigt träningspass det blev då - 30 minuter på löpbandet kändes som en evighet. Men igår så hade jag med mig mp3:n med massor av bra ny träningsmusik inlagd och då gick det så lätt att träna. Att cykla 20 minuter gick av bara farten, vid de andra passen har jag cyklat 5-10 minuter - men det liksom bara flöt på med bra musik. Tänk vad peppande musik kan vara.

Idag har jag försökt plugga men jag har kommit av mig hela tiden. Får ingen riktig ro att läsa. Kanske beror det på att min yngsta dotter just nu är hemma och är sjuk, det blir så annorlunda med pluggandet när jag inte är ensam hemma. Vi passade på att se på en film ihop istället och det var riktigt lång och invecklad. Vi såg på Inception med Leonardo DiCarpio, den var mycket invecklad och när den var slut blev det lite så där: jaha och sen... Vi fattade inte hur den slutade faktiskt.

Vardag | |
#1 - - vuxenmamman:

Musiken är jätteviktig när man tränar. Annars orkar jag bara inte med det......jag lyssnar gärna på närradion också. Funkar lika bra.



Jag föreslår er att ha ett utvecklingssamtal.....det funkar i alla fall mot mitt dåliga samvete.



KRAM

#2 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Vad härligt att du tränade fastän du hade huvudvärk. Själv har jag migrän idag så här är det lugnt!!

Har bestämt mig att för att klockan 21:00 då ska jag ligga i sängen och se på TV!!



Sänder dig en stor kram och säger så här: Du är värd lite film och att strunta i allt läsande nu!



KRAM

#3 - - Linda aka Javamorsan:

Har verkligen försökt att se den där rullen. Men nä det går inte. Alla säger att den är såååååå bra men nä jag fixar den inte!!



Skönt att din huvudvärk gick över vännen! Hoppas du får en skön onsdag nu! Kram

#4 - - Barnens Hjältar:

Jag själv tror inte att det finns hopplösa fall, bara mer eller mindre svåra. Efter 16 är det tydligen lättare igen, jag gissar att det sker mer frivilligt då. Det är ju känsligt över huvudtaget i åldern 13-16 så man får vara varsam :-) Kram!! har du fått din tidning nu förresten?

#5 - - Trolda:

Oftast BLIR det bättre när man tränar med krämporna...det gäller bara att komma iväg - och ta det lite lugnare på bandet. Hoppas din dotter piggnat till och att du orkar plugga lite... Inte kul med filmer där man inte fattar slutet...bättre med "...och så levde de lyckliga i alla sina dagar..." ;-)



Trolda - kram till dig! =D

Upp