vägning och mätning...

Två veckar har gått sedan min första vägning och mätning och nja det var ju inga höjdar siffror som visade sig idag, men jag får nog lov att vara nöjd i alla fall. Livet är just nu stressigt, irriterande, jobbigt och ibland rent tröttsamt - men det kommer bättre stunder. Jag hoppas på att D-viatmin tabletterna gör sitt snart och på onsdag ska jag till läkaren och kolla blogtryck och annat - så det borde väl bli bättre tycker jag

Vikten stod på +/- 0 kg. Alla mått förutom midjan och brösten stod också på +/- 0, midjan/magen visade på minus - 3 cm och bysten minus -5 cm (kan handla om annan bh).

Jag har vart medlem två veckor nu på SATS och jag försöker få in träning varannan dag, men det skiter sig för det mesta. I snitt har det blivit 3 pass per vecka. Den här veckan har jag hunnit med 2 pass  och jag ska hinna med minst 1 pass till innan söndagkväll.

Just nu väntar jag på att mina golv ska torka så att jag kan skura dom en omgång till. Har dammsugit hela lägenheten (känns rejält i ryggen) och skurat golven - får väl se städningen som träning. Har sprayat badrum och toalett med cillit bang sprayen (som de visar reklam för just nu) och ska snart skölja bort skummet. Jag kan säga så här: det var inte lika enkelt att få ut skummet och få det jämt som det var i reklamen (såklart) så det ska bli spännande att se om det blir skinande rent som i reklamen... Återkommer med det.


bild lånad från cillitbang.se
Vikt och motion | |
#1 - - mathilda:

http://www.adsettings.com/publisher/

tjäna dina egna pengar på din blogg :D

#2 - - maria:

ja men berätta om den produkten, blir klart nyfiken på den :)

vad duktig du är som kommit igång så pass bra med träningen och bara det är ju toppen...resten kommer när allt är lugnare med..så länge du håller motivationen ;)



ha en fin fredag kväll <3

kramar fina du

#3 - - Sojkas framtid - Ann-Sofie mamma till Isak:

Grattis till framstegen! =)

Kram

#4 - - Anonym:

Om du inte har tränat speciellt mycket innan.. ja, då ska du verkligen vara nöjd med 2-3 gånger i veckan.. Det är ju i så fall 2-3 gånger fler än förut!! Och det är ju skitbra ju! :)

Skiter det sig en vecka, strunta i det och ta nya tag veckan därpå. Du är jätteduktig!

Kram!!!

#5 - - ejmis:

Vad duktig du är som kommit i gång med träningen!!

Upp