inhandlat lakan och annat idag...

När jag var in och läste hos Phantazia/Celine igår så såg jag att hon hade vart och fyndat billiga sängkläder på Jysk, Jysk hade visst en kampanj nu den här veckan på sängkläder vilket jag helt hade missat. Så idag hoppade jag av bussen i Högdalen och tog en tur in på Jysk och hittade lakan till halva priset. Sex stycken lakan blev det, underlakan. Eftersom min två äldsta döttrar har varsin bred säng (120 cm) så har det blivit så att dom har tagit våra (makens och mina) lakan till sina sängar så när vi då ska bädda rent så har vi helt plötsligt inga lakan till vår 160 cm säng. Men nu kommer vi ha det. jag köpte nämligen fyra lakan som kommer passa döttrarnas sängar och dom blev hel vita och så köpte jag två lakan till vår säng som är mer "off white" i färgen så kanske det går att hålla i sär dom...


två lakan han jag packa upp innan jag kom ihåg att jag skulle fota...Och ja kvaliteten kändes bra.
Tack Celine för att du fick mig att gå förbi Jysk idag.

Jag var även in på bokhandeln där i Högdalen och hittade äntligen bra "häften" / "pärmar" till alla kompendium och stenciler som vi har. Dom är som plastfickor fast också som små pärmar. Så nu ska jag håla alla papper och sätta in dom så kommer det bli väldigt mycket enklare att läsa, då slipper jag sitta och vika sidorna och hålla på.


Fyra sådana här häften köpte jag men jag kommer nog köpa några fler nästa månad. För papperna som vi läser nu känns det som om jag kommer vilja spara på, det känns som om dom kan vara bra att ha kvar. Inte bara inslängda i en hög i hyllan utan faktiskt sparade ordentligt.

Sen blev det en hög plastlådor/matlådor inhandlade också. Jag fattar nämligen inte vart våra lock till "matlådorna" tar vägen. Vi har massor av gamla glasslådor och annat som vi har lunchen i men nästan inga av dessa har kvar sina lock. Så jag ledsnade lite på det och inhandlade lite nya burkar idag.
Vardag | |
#1 - - maria:

Här hemma försvinner både lådorna och locken till lunchlådorna..vi skickar ofta med mat till stora ungarna hem och sen tar det ett tag innan vi får hem dem igen ;)



Sv..Träskon finns på denna sida http://www.mohedatoffeln.com/

Jag har själv aldrig använt den men en arbetskamrat säger att den är jätteskön :)



Kramar fina <3

#2 - - Aspiga Celine:

Vad kul att du kom till Jysk och kunde fynda själv efter jag skrivit om det i min blogg. =) Själv föredrar jag sådanna dära drapå lakan, blir så trött på vanliga som oftast bara ligger i en knut i fotänden på morgonen.

#3 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Jag gillar JYSK :) Och även Rusta :) Det är såna där "bra att ha" affärer :)

Man hittar mycket onödigt och lika mkt nödvändigt :)



Kram

#4 - - soffie:

va bra shopping:) kramen

#5 - - messan:

Kikar in och ser hur det går med studierna:)? Bra ser jag med shoppingen:). Det är kul att shoppa loss lite då och då:).

Kramar till dig

#6 - - Aspiga Celine:

Sv - Allvarligt, varför dubbla lakan? Tycker du att det är sååå kul att bädda rent i sängen att du vill göra det dubbelt så mycket varje gång?

#7 - - Agneta:

då kanske jag skulle ta mig en tur till Jysk, lakan har vi ett skriande behov av då det bara år jämt upp nästan. Slängde en massa härom månaden som hade hål, och allämnt slitna

Upp