läsning av texter och b-uppsats tankar...

Igår kom jag iväg på träningen vid 19 tiden, en ganska perfekt tid kändes det som. Middagen var avklarad ordentligt, det var ganska lugnt på gymmet och jag var inte hemma allt för sent. Det blev 45 minuter kondition (snabb promenad på löpband och cykel) och 30 minuter styrketräning sedan förstås stretch efteråt.

Idag har jag lite texter som ska läsas och som vi imorgon ska diskutera på seminariet och så har jag börjat fundera på ämne/fråga till B-uppsatsen. Mejlade precis min lärare om vilken frågeställning som jag har tänkt mig och han tyckte att den verkade helt okej. Så jag ska spinna vidare på det och se vad jag kan göra av det.

Jag har en liten lätt huvudvärk idag (och igår) vilket jag tror beror på att jag har trappat ner ganska radikalt på kolhydrater i kosten. Ingen diet i den rätta bemärkelsen men lite omjustering i kosten. Började dagen med en omelett, grönsallad, kaffe och Berrocca idag också - det är en helt okej frukost. Jag håller mig mätt ganska länge på det.


frukost...
Vikt och motion | |
#1 - - Ingrid:

attans, nu blev jag ju hungrig!!

#2 - - carina:

Den frukosten ser ju inte helt fel ut :)

Men du vännen, tänk på att äta lite kolhydrater i alla fall kroppen behöver en del!

Kramen♥

#3 - - Mia:

Härlig frukost!! Börjar ofta dagarna med ägg så håller jag mig gott o väl till lunch!!



Ja våren och hela maj blev helt plötsligt fullbokad ;-D så är det ibland, känns bra dock med så mycket kul att se fram emot!

#4 - - vuxenmamman:

God frukost!



Det är svårt att träna samtidigt som man ändrar kosten. Jag fick också huvudvärk till en början. DEt var gräsligt rent. Fast jag tror att det var socker abstinens för min del.



Jag måste också ta tag i min B-uppsats....trist men det måste göras.

KRAM

#5 - - Linda aka Javamorsan:

#6 - - Linda aka Javamorsan:

Hm nu var mina fingrar lite snabba där haha



Jag skulle ju skriva att det är duktigt av dig att lägga om kost och träna. Jag kanske borde äta till att börja med så mår jag nog bättre sen. Äter sällan då jag aldrig är hungrig!

Upp