träningsvärk imorgon...

Ja imorgon lär kroppen skrika av träningsvärk, som tur är så är den smärtan "skönare" än den reumatiska värken så det brukar gå att stå ut ganska bra.

Jag påbörjade min träning igår. Körde på ett gymkort nere på Sats och var ner och tog ett konditionspass redan igår kväll och idag hade jag introduktion inbokad. Träffade en trevlig tränare som la upp ett personligt program till mig och visade mig runt och hjälpte mig ställa in maskinerna så att de passar mig. Innan mötet med min PT (kändes nästan som ha en iaf) så promenerade jag snabbt på löpbandet i 30 minuter och medan han skrev ner ett träningsschema till mig så cyklade jag i 10 minuter. Sen körde vi igenom alla maskiner men inte hela programmet, jag ska köra 15 repetitioner * 3 på varje maskin två gånger i veckan tyckte han var lagom att börja med och gärna sedan två gånger endast kondition per vecka. Jag har tänk försöka komma ner till gymmet ungefär varannan dag så det blir ju träning 3 dagar ena veckan och 4 dagar andra veckan.

Jag är ju så där att när jag väl börjar med en sak så kör jag 120% jag kan inte börja lagom, så det är bara att köra på. Jag har lärt mig att leva med det. Ska försöka inhandla en bra träningskalender i veckan som kommer så att jag får lite koll på träningen och även motivation när orken tryter.

Sen ska jag leta fram vårt måttband och köra en genommätning av kroppen idag eller senast imorgon (beror på när jag hittar måttbandet) så att jag vet utgångsläget på min kropp. Även en vikt ska tas såklart.


sen har jag ju den här att köra på hemma också.
Vikt och motion | |
#1 - - Anna:

Har du skaffat samma kompis som jag har!

Kör 10 min dagligen tills jag fått upp flåset! Låren har varit ledsna ett par dagar!

#2 - - Sojkas framtid - Ann-Sofie mamma till Isak:

Låter ju jätte bra!! Vad skönt att komma igång med träningen! :)



Denna veckan blev det 2 ggr styrka på gymmet och 2 ggr intervaller här hemma på min crosstrainer. Det underlättar verkligen med en crosstrainer hemma. :)

Tänkte köpa en kettlebells så jag kan träna med den en dag i veckan hemma med. :)



Kram och lycka till! Glöm inte att ta en bild på dig! Man ser mest resultat på bild sen kan man jämföra på datorn. Jätte kul!



Kram

#3 - - soffie:

wow va duktig du är lycka till med träningen nu:) ha en mysig lördagskväll

#4 - - vuxenmamman:

Så duktig du är! Jag vågade inte gå "all in" så där i början. Jag blir så lätt sjuk om jag tar i för jag känner inga gränser utan kör bara på. Så denna gången har tagit det väldigt lugnt och hittills har det funkat bra.



Kämpa på!



KRAM

#5 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Du är grymt duktig!!



Kram

#6 - - vuxenmamman:

SVAR:Jag tycker det är riktigt kul! Jag tränar enligt ett eget påhittat schema. Tränar styrka 30 minuter och 30 minuter kondition dag 1, kondition 1 timme dag 2 och dag tre gör jag samma som dag 1. Sen har jag en träningsfri dag. Sen håller jag på så där. Funkar bra! Äter som vanligt och hoppar bara över godis, chips och kakor. Får se imorgon hur det har funkat för då ska jag väga och mäta mig. Då har det gått en månad enligt detta schemat.



Jag är inte heller förtjust i semlor. Tycker nämligen inte om vispad grädde men jag älskar mandelmassa......så när jag äter semlor så pillar jag bort all grädde och äter det andra. Knasigt va?



KRAM

#7 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Förut så hade min dotter INTE det "ordförrådet" men så började hon i gymnasiet och VIPS så kunde hon en massa fula ord.. trist!



Och hon har alltid haft svårt med det här A till B... alltid! Och det är ju som du säger.. man lirkar och trixar men så låser det sig och då går INGET!



Kram

#8 - - Pia:

Toppen att du kommit igång med träningen.. Go girl!!



Det gäller att hitta något man tycker är kul, för annars orkar man inte fortsätta.. Jag kör zumba, sidestep, rodd, vattengympa och skidor, om vartannat..

Upp