jobbhelg...

Jag har jobbhelg och jobbade på en annan avdelning idag - det gick jättebra men fy vad trött jag är nu. Även om själva jobbet var precis det samma fast i ett lugnare tempo så är jag helt slut, beror nog på att man ska lära sig nya boendes namn och att hitta på en ny avdelning. Imorgon blir det kvällspass på samma avdelning så imorgonbitti får jag sova.

Armen känns tyvärr inte bättre, det gör fortfarande ont när jag ska räta ut armen och idag är den blå/lila.


jaha vi får se om den skiftar färg imorgon...

Men imorse när jag väntade på bussen kl:06.30 så var det ljust ute, så underbart. Jag såg hur solen började gå upp, all snö är bort endast lite isfläckar ligger kvar här och var och som sagt det var ljust ute redan tidigt imorse. Då är det väl vår i alla fall...


det är i alla fall skillnad nu mot för fyra veckor sedan då den snöiga bilden togs...
Vardag | |
#1 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Underbara vår!! Älskar den och jag blir så glad ända in i själen :)



Ja förbannade studier! Är det värt det? Är det värt att sitta helg som vardag och vara osocial?? Ja jag hoppas det! Om man nu klarar sig genom hela utbildningen :)



Ja den här fredagen så fick jag "papegoj-tulpaner". Jag älskar dem, de är så läckra och när de slår ut i full blom så blir de ännu coolare :)



Kram

#2 - - Agneta:

visst är det skönt nu när ljuset har kommit!! ljust på morgnen och ljust på kvällen med..älskade ¨vår!

Godisflyget finns i Skånes FAgerhult, längs med E4. Känns som en aningens avlägset för dig att ta digg för att köpa godis ;-)

kramen

#3 - - Celine:

Nu blir jag nyfiken. Vad är det för typ av jobb du har? Kan du inte berätta? Hur ser ett vanligt arbetspass ut?

Upp