kursen igår...

Jag påbörjade ju en kurs igår för föräldrar till barn som nyss fått diagnosen AS (Asperger syndrom). Och ja så är det ju här hemma, vi fick ju den diagnosen innan jul och nu försöker vi lära och anpassa oss. Jag kan inte säga att kursen gav så väldigt mycket fakta- och informationsmässigt (inte igår iaf). Men det var skönt att sitta i smågrupper med andra föräldrar och få prata. Prata med några som förstår, som har det på liknande sätt hemma, som också har en inrutad vardag och vi var väldigt många flickföräldrar konstigt nog. Vi upptäckte många likheter men också många skillnader mellan våra barn. Nästa torsdag är det dags igen och vad jag främst ser framemot är samtalen med andra föräldrar.


Visst är hon väl bara för söt <3
tänk vad tiden rusar iväg - det här kortet är drygt 10 år gammalt.
Barnen | |
#1 - - Petra:

Hej hej!

Ja sol e underbart! Man blir så pigg! & glad!!



skönt att träffa andra i liknande situation, det är vikttigt

kram

#2 - - inger stark:

Ja, hon är så söt och go!!! Bra att träffa andra, det förstår jag verkligen. puss på er <3 <3 <3

#3 - - maria:

Kan tänka mig att det kändes skönt att träffa föräldrar med liknande problematik...



Kramar fina du

#4 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Så himla söt och go :)



Ja att prata med andra föräldrar ger ofta det bästa stödet <3

Min dotter går till folktandvården och har alltid gjort. Men du kan be att få komma till tex Eastman institutet som är en del av folktandvården men de har en del specialisttandvård, som tex tandvårdsrädda barn.

Kram i massor

#5 - - Maya:

Kanon att träffa föräldrar med barn med samma "problem" ofta upptäcker man att man kan ta emot tips och hjälp från varann och det är en härlig känsla!

Min sambos yngste son har AS men väldigt milt.

Man har fått lära sig att ändra lite på rutiner när han är hos oss. Nu är han snart 18 och han har utvecklas mycket de senaste åren.... väldigt positivt och underbart att se!

Ha en underbar dag!

Kram

Upp