morgonträning - inget för mig...

Jag gick iväg till gymmet imorse för att köra ett pass men fasiken vad trögt det gick. Att ha morgonträning är nog inget för mig, min kropp är alldeles för stel för det. Första kvarten på löpbandet var en plåga de resterande trettio minutrarna gick på ren vilja och jäklar anamma. Men jag tog mig igenom 45 minuter snabb promenad i backe, cykling 10 minuter plus styrketräning av mage och lår. Sen körde jag plankan 3* (nästan) 1 minut. Fast i och för sig är det skönt nu när träningen är genomförd och jag är "klar" för idag.

Ska in till Vitterhetsakademin idag igen, har två häften som ska lämnas åter och två nya att hämta. Sen måste jag börja skriva ner inledning, mål och syfte så att jag kan få iväg mejlet till min handledare...

Vikt och motion | |
#1 - - Agneta:

uj, det hade jag haft svårt för att göra ett sådant pass på morgonen...fast å andra sidan hade det nog varit lika illa på kvällen med då min kondis är under all kritik! Duktig du är som kämpar på!!

sv; jag är lika förkyld o luddskallig idag som igår men tempen ligegr iaf på 37,9 bara..alltid något

kramen

#2 - - Malin:

Hej. Å tänk om jag ändå hann åka å träna innan jobbet. Bra kämpat i alla fall! Kram!

#3 - - Marie-Louise Grimlund:

Tycker Du är gränslöst duktig som tog Dig till ett gym fast Du inte verkar gilla det.Den tiden.

Samma här, jag skrev till Carema och hon som håller i stavgången.Hon skulle ha mig att gå Kl.10.11-Men den tiden är jag stel, efter ett funkar det.Hon får bli sur,men jag bestämmer väl själv nu som pensionär vad jag gör med min dyrbara tid.

Är ju med i Smörblommeprojektet,vårt röda hus kör med det.

Vi kämpar på.



Kram Mi

Upp