musikutmaning dag 11...

Musikutmaning dag 11...

Idag ska jag skriva om en låt som jag kan spela på ett valfritt instrument, men jag kan inte spela något instrument så jag väljer att göra om temat idag.

En låt som jag tillägnar mina älskade döttrar - Älskad från första stund men Peter Lemark



Den här texten är så vacker och jag får alltid en tår i ögat när jag lyssnar på den. Hur mycket man än älskar sina barn så kan man inte ta bort allt det jobbiga i livet. Alla måste göra sina egna misstag, alla blir ledsna och sårade någon gång i livet, alla tycker att livet är hemskt någon gång under sin uppväxt och som förälder står man där och måste se på och vad man helst av allt vill göra är att ta alla jobbiga känslor bort från sitt/sina barn. Man vill inte att ens barn ska behöva känna allt det där som är så jobbigt att känna. Men man vet att det går inte, man kan inte ta över någons känslor. Men man kan finnas där och lyssna och stötta - och det försöker jag att alltid göra för mina älskade döttrar. Jag kan inte göra så att de slipper må dåligt men jag kan finnas där och stötta och lyssna - och det är gott nog.

Så idag tillägnar jag låten till mina döttrar....

musikutmaning... | |
#1 - - Ingrid:

Fint skrivet och en underbar sångare och låt kram!!

#2 - - Josse:

Ja, vilken underbar lat framford av en man med guldstamma! Sa ratt du har, att bara finnas dar ar gott nog! Kram

#3 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Åh så vackert du skriver till dina döttrar. Nu blev jag helt tårögd! Du sätter ord på varje mammas känsla till sina barn <3

Låten hade jag aldrig hört men den är helt ljuvlig!



Jag kom helt av mig.. skulle svara på din fråga om muggarna/glasen. Muggarna är Ittala och några är köpta i Gustavsberg och några är köpta någon är köpt i H-fors. Glasen är köpta på båten till Finland.



Stor kram och ha en fantastisk dag <3



Och tack än en gång för dina vackert skrivna ord, de ger mig starka känslor tillsammans med ditt låtval

#4 - - Linda aka Javamorsan:

Så vackert vännen!

Tillägnar ditt inlägg till mina tjejer också :)



Ha en underbar fredag vännen Kramar i massor!!

Upp