redovisningen idag...

Redovisningen gick riktigt bra idag. Började först prata så där snabbt som jag alltid gör ibörjan av en redovisning (nervositet kallas nog det) men saktade ner när jag märkte att de som lyssnade verkade gilla det jag pratade om. Fick en hel del frågor sen som jag kunde svara på och fick även ett uppslag på ytterligare en vinkling på uppsatsen. Så det känns riktigt bra. Nu ska jag försöka göra färdigt den här uppsatsen tills på söndag så jag kan skicka in den då, vi har fram till mitten av april på oss om vi vill och behöver men det skulle vara riktigt skönt att vara färdig när nästa delkurs drar igång på måndag nästa vecka. Och egentligen är det på söndag han vill ha in den fick vi höra idag - men det är många som har mycket kvar så han blev lite generös med tiden.

Två lösa trådar har jag alltså som jag måste försöka hitta och funderar på att ringa till Historiska museet imorgon och se om de kan hjälpa mig där. Kanske kan jag i så fall ta mig dit och kolla lite också, dom har ju en utställning om Vikingatiden som jag skulle kunna kolla in.


så imorgon "dukar" jag upp allt i köket igen. En Loppi-påse kan man ha till mycket. Jag har packat min full med böcker och uppsatser inför mitt arbete så att jag har all litteratur samlad på ett och samma ställe.
utbildning | |
#1 - - Anonym:

svar:stranden finns på Fuerteventura vi va ju där i slutet på feb,lycka till nu med din uppgift:)

#2 - - Sara, mamma till tre små troll:

Härligt att det gick bra, min loppi påse är perfekt size för pappersinsamlingen sen är det smidigt att gå ut med den när det är fullt :P

#3 - - inger stark:

Bra uppsats Marie-Louise, det vet du att jag tycker. Ska bli spännande att läsa den när den är klar, puss o kram

#4 - - Agneta:

vad bra att du kunde njuta av din redovisning och känna dig stolt över allt du gjort..för det ska du verkligen vara!!!

kram

Upp