respons på uppsatsen...

Igår skickade jag in det jag skrivit på uppsatsen till min handledare och idag kom responsen. Han tyckte att jag hade hunnit väldigt långt och över lag tyckte han att den var mycket bra och välstrukturerad. Lite tips och idéer kom han med vilket kändes bra. Nu ska jag dra ifrån lite och lägga till lite och förtydliga en del, men överlag var den mycket bra. Åh det kändes så bra att höra.

Men först ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv en stund. Jag har en grym värk i kroppen idag och det känns som om jag har feber. Kroppen kokar, vibrerar och är matt men någon feber vill inte tempen visa. Detta hör nog till reumatismen, jag känner igen symtomen. Jag har inte vart så snäll mot kroppen nu ett tag och det straffar sig.



Och ja igår snöade det igen här i Stockholm. Inte helt oväntat eftersom det bara är i mitten av mars - men trist. Varje år samma visa, man tror och hoppas på att våren är här men så kommer bakslagen och vi blir helt deppade. Idag är det fint väder ute men jag ligger hemma i värk...
utbildning | |
#1 - - Petra:

Tack för ditt tips. Har en sådan kudde, kanske han ska få den igen.



Va rädd om dig så inte reumatismen bryter ut igen. DE e så jobbigt.

Kul med ditt arbetet. Alltid kul att få bra respons.

kramar

#2 - - Ama de casa:

Grattis till den fina responsen på uppsatsen, vad roligt! :-)



Hoppas du mår bättre snart.

Kram!

#3 - - petra:

tack kära du



Ja anledningen påstås vara att läkaren fick två akut operationer. Okej de köper jag, men de måste ju för tusan finnas fler som kan ta detta samtalet med min mormor.

hemskt

Skäms på er sjukhuset

#4 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Grattis till sååå fin respons :) Jag är så nyfiken på den och bara jag har möjlighet och får så vill jag så gärna läsa den :)



Nu ska jag sätta mig med min "bajs" tenta och se om jag lyckas få något gjort.



Stor bamsekram :)

Upp