magnetkamera undersökning...

Idag gjorde min äldsta dotter en magnetkamera undersökning på höfter, bröstrygg, ländrygg, nacke och axlar - 1,5 timme tog det. Hon var helt otrolig hon gnällde inte en gång utan somnade nästan där inne i röret - kanske fördelen med att vara tonåring (man somnar typ vart som helst). Själv satt jag i samma rum rakt upp och ner på en stol och försökte läsa tidningar med hörselkåpor på öronen. Tyvärr får ni inga bilder eftersom vi inte fick ha med någon mobil eller dylikt in dit utan allt skulle låsas in i skåpet där hon bytte om.
Men 1,5 timme i en magnetkamera "tunnel" hade jag inte grejat utan lugnande, jag tycker sådant där är grymt otäckt, men hon fixade det utan problem. Hon genomled denna undersökning eftersom hon utreds för samma sorts reumatism som jag har....

Efter undersökningen så bestämde vi oss för att ta en promenad - det slutade med att vi gick från Odenplan till Slussen. En ganska rejäl promenad men jösses vad vi han prata om allt möjligt. Underbart!


Gränder i gamla Stan, Blommor som doftade underbart och militärövning.
Är det någon som vet vad det är för sorts blommor? dom doftade ljuvligt.
Familj | |
#1 - - Nett:

Duktiga hon, det är inte illa att ligga stilla så länge. :) Kram

#2 - - Anonym:

Duktiga Emlan, det är inte kul med magnetkamera! Jag vet faktiskt inte vad det är för blomma, brukar kunna/puss och kram på er!

#3 - - Anonym:

å vilken duktig tjej jag skulle med behövt lugnande om jag skulle göra en sån grej, tar det lång tid innan ni får svar?vackra bilder du visar, kramen

#4 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Gud så duktig hon är!! Jag hatar den där djävla rtg för jag får klaustrofobi!!



Kram till er båda!!!!

#5 - - Kristina J:

Vad duktigt av henne! Jag har gjort den där undersökningen fyra gånger och tycker det är helt vedervärdigt, får nästan panik där inne. Hoppas att hon får ett bra besked.

Upp