livet rullar på...

Nej någon operationshistoria kommer ni nog inte få - är liksom inte riktigt min grej känns det som. Kan bara berätta att allt gått väldigt bra och jag mår oförskämt bra. Var uppe från uppvaket efter endast 40 minuter och uppe och gick direkt. Kanske en av "fördelarna" med att ha reumatism - man/jag är väldigt smärttålig. Jag har en hög smärttröskel och kanske eftersom jag själv jobbat inom sjukvården så vet jag vikten av att komma upp ur sängen snabbt efter en operation. Man får lov att bita ihop liksom - be om mer smärtstillande i värsta fall för att ligga kvar i sängen gör inte smärtan lindrigare i det långa loppet (min högst personliga åsikt).
 
Just nu är livet inrutat i mattider som ska hållas. Jag kan berätta att känslan man får när man blir mätt på 3 skedar flytande  är obeskrivbar. Jag försöker komma ut på två promenader per dag redan nu på ungefär 2 * 30 minuter minst = då får jag min timmes motion och frisk luft. Visst är jag helt slut sen när jag kommer hem igen och jag måste gå ut så att jag inte sabbar mina mattider (kanske skulle ta med mig lite nyponsoppa ut på promenaden nästa gång) men det känns så bra i kroppen när jag lyckats få min promenad. Magen sköter sig utan problem, alla dessa gaser som alla skriver om är inte alls så farliga (på mig alltså - min åsikt) och risken för blodpropp minskar ju drastiskt när man kommer upp och rör på sig. Så det här kommer jag fortsätta med....
 
GBP | |
#1 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Härligt att allt går som det ska :) Kram finaste

#2 - - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset:

Hihi hej fina, glad jag är att läsa att allt går bra och att du mår fint. <3

#3 - - Fnulan:

Så skönt att allt gått bra vännen!!!!
KRAM

#4 - - Lena:

Va skönt att de verkar gå bra för dig...hoppas de kommer va så här nu, att de rullar på menar jag. Jag tycker du e duktig som rör på dig o tänker till där. Jag förstår att de måste va kanon att bli mätt på så lite. Ska bli spännande o höra hur de framskrider...eller va man nu säger...hihi....kramelikram=)

#5 - - Solan:

Va bra. Skrattar lite. Precis som jag. Bara bita ihop och knalla på. Skönt att det går bra.
Lycka till med uppsatsen nu :)

#6 - - ejmis:

Härligt att höra att du mår så bra!!
=)

Upp