vardagen slår till med kraft...

I tisdags kväll landade jag på Arlanda efter 4 veckor borta i värmen - helt underbart att vara hemma hoss familjen igen - och vardagen slog till direkt.
 
 
Jag har haft en stor hemtenta som jag skulle göra nu när jag kom hem och den har jag suttit med nu fram till nyligen - för nu är den inskickad. Nu finns ingen återvändo längre. Nu går det som det går.
Jag lyckades även få en seminarieuppgift som skulle skrivas bara för att jag inte hade kunnat läsa tre texter inför torsdagens seminarium. Den texten har jag också gjort nu - så nu ligger jag nästan i fas igen. Endast lite små seminariejobb kvar från förra delkursen men det ska nog fixas undan ganska snabbt.
 
 
Det är kyligt ute och hösten är verkligen här nu - men jag njuter. Lika mycket som jag gillar värme och sol lika mycket gillar jag hösten med den höga fina luften och de vackra färgerna - så jag mår riktigt bra nu.
 
 
Jag ska snart försöka sätta mig ner och sammanfatta mina 4 veckor för er här på bloggen. Jag har så mycket att berätta och så många vackra bilder som jag vill visa er. Jag ska bara....
Vardag | |
#1 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Åh dessa eviga hemtentor :) Du är great som fixade in den :)
Kram

#2 - - Kenneth:

Ja den där vardagen kan vi ju inte vara utan :)

Fina bilder o lycka till med tentan

#3 - - Longevity - en blogg om hälsa:

Haha jag skall bara sa Alfons :-)

#4 - - inger stark:

Ska bara först du, väntar ivrigt på bilder och berättelse! kram älskling

#5 - - Julia:

Borta bra men hemma bäst kanske? Välkommen hem till vardagen igen :)
Ja en liten paus mässan i helgen skulle du behövt.
Kram

#6 - - Sussi:

Åhh så härligt att fått njuta av värmen så länge. 4 underbara veckor. Vi fick en vecka värme i Turkiet i alla fall. Annars har inte sommaren varit mycket att prata om :(

Kramisar

Upp