här åks det genom hela stan för att...

Praktiken är i full gång och det är så roligt - konstigt nog har snart första veckan redan gått. 1 vecka av 10 bara rusade förbi och försvann. Jag har den här veckan letat information och böcker om lite saker som jag ska försöka hjälpa till med till de kommande utställningarna som ska finnas i det nyöppnade museet. Riktigt roligt, spännande och lärorikt. Som det känns nu blev den här praktiken en fullträff!
 
min nya snygga tygväska kommer verkligen väl till pass nu när jag lånar böcker hej vilt.
 
I måndags så åkte jag till skolan för att lämna igen en bok som jag var lite sen med att lämna och så skulle jag åka med en hög böcker till Vitterhetsakademin också för att lämna igen. Men tji fick jag för dom har visst stängt på måndagar så det var bara att åka hem igen med bokhögen och utan de nya böckerna som jag hade tänkt låna. PÅ tisdagen var det dags att åka in till praktikplatsen och sen i onsdags så kom jag då äntligen iväg igen till Vitterhetsakademin och kunde både lämna och låna böcker. Skönt. Vitterhetsakademin ligger i ett gammalt stall och det är riktigt fint där. Där finns främst böcker och annat i ämnet arkeologi men även såklart historia.
 
 
Och idag tog jag mig till Stadsbiblioteket för att låna lite böcker som jag ska leta fakta i. Hittade böcker om Statare, barnarbete i Sverige, Karolinska krigarna m.m. Så nu ska jag läsa, läsa och läsa. Imorgon blir det en tur till praktikplatsen igen för lite genomgång och så ska jag få se de arkeologiska fynden som gjorts och som ska visas sen på museet. Jag passade även på att gå och träna vid lunchtid - ett riktigt skönt, tufft och roligt pass. ViPR på Sats Farsta - fortsätter schemat så här som det gjort den här veckan så kommer jag fortsätta gå iväg på det här passet på torsdagar. Det är en perfekt tid för att ta lite lunchledigt och för att få in träning (kondition och styrka) mitt på dagen.
 
Stadsbiblioteket är himmelriket om man gillar böcker och häftiga byggnader.
 
böcker, böcker, böcker så långt ögat kan nå...
 
Jag har även passat på att fota lite när jag farit runt i Stockholm. Stockholm är en vacker stad även mitt i vintern med all snö och is.
 
 
Idag tittade även solen fram och gjorde det hela ändå mer vackert.
 
utbildning | |
#1 - - Solan:

Ja du verkar varit runt hela stan den här veckan :)

#2 - - Ninni:

Va kul att du trivs på din praktik..blir ju liksom lite roligare då!

Du verkar ha massor med energi, önskar jag kunde säga detsamma=)
Hur går det med viktminskningen...rasar du??
Ha en fin helg, kram kram

#3 - - madelein - sexbarnsmamma:

Stockholm är superfint!
Jag skall upp 28/2-1/3, den 12/3 och sen på minglet 23-24/3
Sen blir det någon tur i april med.

#4 - - soffie:

va härligt att det är så bra på din praktik va roligt :)

#5 - - Kenneth:

Stockholm är nog alltid vackert

Upp