c-uppsats och att inte hinna...

Som de flesta av er redan vet så sitter jag här nu i slutspurten med min c-uppsats. Helst ska den vara färdig för opponering den 15 januari och detta betyder att handledaren och den som ska opponera på min uppsats behöver ha den "färdig" runt den 12:e/13:e januari, så just nu är jag lite stressad. När opponeringen sen är färdig så får man ändra och lägga till saker i uppsatsen men den ska i stort sätt vara färdig när den ska opponeras. Så stressen ligger som ett täcke här och jag satt upp till 02.00 natten till idag och skrev.
 
Imorgon åker jag och mellandottern iväg en sväng och skriver in henne på skolan och jag ska då ta med mig litteratur så jag kan skriva på bussen och så. Men vi ska försöka ha lite trevligt också - dottern och jag. Dottern ska läsa gymnasium på distans så hon kommer inte flytta till Torsås eller så utan vi ska bara ner dit och skriva in henne och få böcker och så.
 
En tripp in på Kalmar slott ska vi försöka hinna med också. Men nu ska jag ta helg och bara slappa framför tv:n och spela WF. Dricka lite transbärsdryck (min nya favorit) och kanske poppa lite popcorn. Så nu hoppas jag bara att det är något bra på tv också...
 
Tyvärr hinner jag varken gå in på era bloggar eller svara på era fina kommentarer just nu - hoppas ni förlåter mig för det.
 
här satt jag idag och letade referenser och fakta som ska skrivas in i uppsatsen.
utbildning | |
#1 - - Solveig Lundin:

Kalmar slott. visst har jag varit där, man har ju släkt i närheten. men jag har inget mine av stället, visst är det konstigt.
Lycka till med dina uppdrag.
KRAM

#2 - - Ninni:

Det vet du väl att jag förlåter skriv färdigt du tids nog har du tid att titta in hos dina bloggvänner =)

Lycka till, kram kram

#3 - - soffie:

va spännande för dottern,vad är det för nåt hon ska läsa?Hoppas du känner att du hinner färdigt och vi bloggare finns kvar :) Lycka till nu!

#4 - - Fnulan:

Klarar jag det KLARAR DU DET!!
Lycka till på skolan nu!! KRAM

#5 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Ja uppsats ja.. fy hundan!!
Kalmar slott är super!! Så hoppas ni hinner dit :)
Kram

#6 - - Anna:

Åh, då förstår jag om det är lite stressigt nu!
För mig är det nu istället två år sedan jag påbörjade min c-uppsats...
Hoppas det går bra nu på sluttampen!

#7 - - Kenneth:

o C-uppsats kommer ihåg hur världen stannade just då ett tag för allt var bara C-uppsats, lycka till

Upp