när jag bestämt mig så kör jag...

Jag sov riktigt risigt i natt och i morse, vaknade vid kl:5 och insåg att jag glömt ta mina värktabletter och det blir liksom aldrig helt bra när jag råkar glömma dom. Så jag "pallrade" mig upp och stapplade ut i köket (och ja jag stapplade verkligen ut det värkte i hela kroppen) för att ta mina värktabletter och sen satte jag mig i soffan en stund för att låta tabletterna värka. Men det tog tid så jag hann med en tidig frukost ute på balkongen innan jag kände att jag kunde lägga mig igen. Och jag lyckades faktiskt somna om i någon timme men vaknade sen av en riktigt jobbig och ångestframkallande dröm, så det var bara att gå upp. Tog en andra frukost även den på balkongen och kände att kroppen mådde ganska bra, jag fick lust att röra på mig. Jag vet ju att värken i framförallt ryggen blir "snällare" om jag rör på mig.
 
Vi har lyckoödlor ute på balkongen... 
 
Så jag drog på mig mina träningskläder och gav mig ut på en PW som sen blev en blandad PW/löprunda. 5,13 km på 47 minuter var helt okej om man tänker på vilken värme det var ute. När jag kom hem var jag helt slut och genomsvettig - kanske inte den bästa tiden på dagen för en löprunda/träningsrunda men jag är lite så att när jag bestämt mig så kör jag. Jag inväntar inte kvällen för ett pass (om jag inte måste på grund av arbete/studier/familj) utan jag kör på när jag får lust och då kan det bli mitt på dagen i gassande solsken. Det konstiga är att jag nu tycker det är så skönt och befriande att springa det trodde jag aldrig skulle ske, jag har alltid tänkt att springa fy tusan det gör jag bara inte - men nu bara gör jag det och det är riktigt skönt dessutom!
 
jag tog trapporna i dubbla kliv upp och ner tre gånger!
 
Ja jag har träningsshorts - så skönt att slippa långbyxor ibland.
Men det trodde jag inte förra sommaren att jag skulle kunna ha i år!
Och dom känns riktigt bra dessutom och jag tycker de sitter riktigt bra!
 
Det här sitter långt inne men jag tänkte ge er en före och en efter bild, det är drygt 7,5 månader mellan bilderna. Den första före bilden är före min GBP-operation (innan jag startade dieten inför operationen) och den andra efter bilden är tagen för drygt 1 månad sen nere på Sats Farsta.
 
börjar bli dags att dra på sig den där bikinin igen och ta en bild med den på...
Det har jag glömt nu i flera veckor/månader.
I början tog jag en bild varje vecka med bikinin på, det var en bra motivation att riktigt se förändringen som skedde med kroppen - men det är nog dags nu igen...
För jag inte riktigt "se" förändringen IRL utan måste ha det på bild - kontigt nog...
 
 
 
GBP, Träning, Vikt och motion, livet | |
#1 - - Soffie:

Wow vilken skillnad,Gud va du har jobbat på bra,himla duktig är du,kram å heja dej

#2 - - Longevity - en blogg om hälsa:

Grymt bra jobbat, du har verkligen gjort ett kanonjobb!

#3 - - Inger Stark:

Bra Marie-Louise! Du är verkligen jättevacker nu, grattis! men glöm inte värktabletterna. Ska jag säga!! puss o kram

Svar: Tack mamma. Men du hade det vart någon annan som skrivit denna kommentar hade den nog raderats... Visst känner jag mig vacker nu men man är vacker även som tjock... puss & kram
Marie-Louise

#4 - - JUNITJEJ:

Vilken stor skillnad!! Vad duktig du är!

Svar: Tack :)
Marie-Louise

#5 - - Pia:

Har varit så dålig på att besöka bloggar det senaste året, så döm om min förvåning när jag nu kommer hit och ser dig :) Härligt att operationen gick bra och att du kommit igång med träning! Bra jobbat!! Kram!

Svar: Tack :) Kram
Marie-Louise

Upp