att råka ta sovmorgon...

I morse vaknade jag allt för sent - för sent enligt min GBP-mage i alla fall. Jag tog mig sovmorgon till klockan var nästan 11 och när jag vaknade kände jag mig helt matt och huvudvärken låg på lur. Upp snabbt och äta frukost ca: 4 timmar försent och dricka kaffe. Men det tar en stund för en GBP-opererad kropp att komma ikapp mat- och vätskemässigt. Men nu börjar livet återvända och det är snart dags att äta igen. Och nej jag kommer inte sluta "ta" sovmorgon bara för att jag är GBP-opererad, jag måste få sova ut ibland. Men det kan ju vara smart att kanske gå upp och dricka ett glas mjölk eller yoghurt vid 7 tiden och sen gå och somna om, men det missade jag som sagt idag.
 
Minus 18,2 kg har det blivit nu sen den 14 november 2012 och det känns helt okej. Drygt 12-15 kg kvar beroende på vilken vikt jag vill/kommer landa på. Det är inte helt säkert att min kropp vill ner till samma vikt nu som den var i innan mina tre underbara döttrar kom till världen - kanske är min trivselvikt lite högre nu för tiden. Det återstå att se.
 
två tröjor som används flitigt just nu.
Den gröna tunikan kommer från me&i och den andra är från H&M
GBP | |
#1 - - ♥ Sojkas framtid ♥:

Ja men ibland behöver man ju det! :)

Svar: Ja man behöver ju det :) Kram
Marie-Louise

#2 - - Longevity - en blogg om hälsa:

vad skönt att komma i form. Atte det är så känsligt med att hålla tider, det visste inte jag

Svar: Jag visste inte heller riktigt hur känsligt det var innan op, men nu har jag lärt mig. I morse var jag upp och drack ett glas mjölk sen gick jag och sov igen :) Kram
Marie-Louise

#3 - - Mammasockervadd:

Det är så himla kul att följa dej som gjorde samma Op som mej i samma månad som mej :0)
Stooor kram och hejja på!!
Du är jätte duktig och otroligt inspirerande <3<3

Svar: Tack <3 Kram
Marie-Louise

Upp