GBP och hur livet fungerar efter...

Som de flesta av er redan vet så gjorde jag en GBP (gastrik by pas) operation i november 2012, 14 november närmare bestämt. Och jag har nog mått oförskämt bra hela tiden, lite svackor har jag så klart haft men på det stora hela mår jag bara så himla bra. Men nu till det där MEN - min nya mage fixar tydligen inte fibrer. Jag vill ju äta nyttigt nu efter operationen men fibrer fixar visst inte min lilla nya mage. Och ja det har tagit några månader att inse det - för jag tror att det är det som är problemet i alla fall. När jag håller mig till en fiberfattig kost mår jag väldigt bra men så vill jag bli lite extra nyttig och adderar in fibrer i kosten och direkt får jag ont i magen/magknip, springa på toa (som en magsjuk) och mår allmänt knasigt. Så nu måste jag ju alltså testa att leva relativt fiberfritt ett tag så får jag utvärdera det här senare.
 
Men vikten går sakta men säkert nedåt och snart har jag nått minus -20 kg gränsen, ligger på minus -19,4 kg nu. Jag har haft ett delmål på -20 kg och jag hade då bestämt att när jag når det så ska jag få köpa mig en väska från Desigual detta underbara, vackra men ack så dyra spanska märke. Men igår beställde jag då äntligen en. Det blev inte riktigt den färg som jag sett ut förut (innan jul) för den tycks vara slut utan det blev en annan färg. Men ju mer jag ser den desto nöjdare blir jag, så nu inväntar jag posten med spänning om någon vecka.
 
här är den beställda väskan - en fin vår/sommarväska.
 
den här hade jag tittat på först - men det är mer en höstväska kanske...
 
Jag hade en rabatt-kod (tack Emelie och Erika för att ni lärt mig söka koder på nätet) och fri frakt
så jag beställde även en shopping-bag från Desigual.
 
den här blir bra när jag ska ner och träna tror jag.
 
Nu har jag mellan 10 - 15 kg kvar att gå ner, allt beroende på vilken vikt jag kommer att landa på, vilken vikt kroppen kommer vilja stanna på så att säga. Jag kan tänka mig att jag sen måste öka på träningen för att kilona ska försvinna och kanske omfördelas snyggt på kroppen. Men jag tränar 2-3 gånger i veckan redan nu så det kommer nog inte vara så stora problem att öka på den dosen lite.
GBP | |
#1 - - Madeleine:

Gulle du!! <3 <3 <3

#2 - - soffie:

jobbigt med fibrerna för dej,men tjohooo vad du har gått ned i vikt va bra du är,himla snygga väskor det där ,kul att ge sig själv en present det är du verkligen värd:) kram

#3 - - Longevity - en blogg om hälsa:

Grattis! Snygg väska!

#4 - - Agneta:

Stort grattis till att ha kommit fram till första delmålet, bra jobbat! Och väskan du beställde var snygagre än den som var slut :)
kramar

Svar: Tack :) Kram
Marie-Louise

Upp