bättre sent än aldrig...

Tycker ni det är jobbigt med kyrkogårdar och bilder på gravar så får ni nog hoppa över det här inlägget....
 
Alla Helgona dagen/kvällen var vi (nästan hela familjen) en sväng till Skogskyrkogården. Dels för att tända ljus hos pappa/morfar/svärfar men också för att se alla ljus i mörkret. Det var så vackert. Hela Skogskyrkogården var nedsläckt, inga gatlampor (nästan inga iaf) lös utan det var alla gravljus som lyste upp kyrkogården. jag försökte fota allt detta vackra men det var så svårt att fånga på bild, närbilderna blev bra men när jag försökte fota ut över stora delar av kyrkogården blev det sämre - det man ser med ögonen går inte alltid att fånga på bild. 
 
det var så vackert med alla gravljus i mörkret.
 
vissa hade bildat hjärtan av ljusen och några hade tagot med sig pumpor som de ställde ljusen i.
 
 
 
jag försökte fånga de vackra skuggorna som blev i dammen men lyckades inte riktigt.
 
Sen var det Farsdag i söndags så då åkte jag till Skogkyrkogården för att tända ljus hos pappa Ingvar, innan jag skulle vidare till mamma för att hjälpa henne med grejer i lägenheten.
 
jag "pimpade" gravlyktan vi köpt med kaffebörnor, stenar från stranden på teneriffa, 4 torkade röda rosor (en för varje barn) ich ett foto <3 
En gravlykta kan göras personlig.
 
så nu är det höstfint på graven. 
Stenen har kommit på plats också vilket känns mycket bra. 
Mer om valet av sten kan ni läsa hos mamma här (<--länk).
Familj, känslor, livet | |
#1 - - Lotta:

Åh så fina foto! Kvällsfoton du tagit med alla ljusen är ju fantastiskt fina. Jag var på skogskyrkogården i lördags då jag var hos vänner i Tyresö. Jag har aldrig sett en så vacker kyrkogård och sååååå stor.

ha det fint!

Svar: Tack :) Kram
Marie-Louise

Upp