att få se en massa bilder...

Just nu håller min mamma på att skanna in massor av fotografier och ja vissa är så klart på mig när jag är barn. Och jag kan bara konstatera att mitt hår (har världens virvel i luggen fortfarande) och mina kläder är lite kaosartade på de flesta av fotona. Och min storsyster kommenterar gärna med att : "Ett upp och ett i minne... Ena byxbenet i, det andra utanpå... Strumporna i korvar längst fram i stövlarna. Sötnos!" Och som ni vet så kan jag fortfarande utan problem ha olika strumpor mig - jag anser att livet är för kort för att para strumpor (tror jag - eller så är jag bara lat). Huvudsaken de är rena sen spelar det ingen roll om en är prickig och den andra randig tycker jag. När jag var barn hade jag också gärna en långärmad tröja först på mig och sen någon av storsysters T-shirtar ovanpå, fråga mig inte varför men det var säkert skönt eller tryggt! Tryggt att ha något som var storsysters i en kaosartad värld kanske... 
 
kläderna på trekvart och håret spretande åt alla håll...
 
Ja men ni ser ju håret... 
Och när kläderna inte satt i oordning på kroppen så var jag nästan naken...
Vem behöver kläder inomhus liksom? tycktes jag anse ganska långt upp i åldern...
 
Det finns inte så jättemånga foton på mig när jag var liten men det har sin förklaring.
När jag var nyfödd och fram tills jag var 2 år låg jag inlagd på sjukhus. 
Jag var hemma i små korta perioder på permissioner...
 
Fler bilder lär komma inom kort för som sagt mamma är igång med skannern <3
Vardag, livet | |
#1 - - Annette Stark:

Ja, men du var ju söt Och hade "ett upp och ett i minne jämt". Tycker att du har en skön och avslappnad inställning till strumpor. Önskar jag också kunde ha det. Älskar dig syster yster💕

#2 - - cecce:

Så söt du var:-)) Man blir allt lite nostalgisk när man ser bilder från förr:-) Känner väl igen modet och färgerna…haha!

Kram Cecce

#3 - - Mia:

Så härligt att det blev många fina bilder på dig sen efter all sjukhusvistelse ♥ och det är så kul att se dina bilder, blir nostalgisk o albumsugen själv.

sv: Greklans-mässan var super-trevlig, men så är vi ju Greklands-tokar båda två, eller alla fyra rättare sagt som var där.

#4 - - Ingrid:

Men FY vilken jobbig start i livet. Ja, vad gäller storleken var jag faktiskt än mindre knappt 2kg, och mamma berättade att de fick piska och nypa mig för att jag skulle äta.. Min mamma och pappa miste ett barn innan och ett efter mig.. så DE hade det också besvärligt, själv minns jag ju inte detta.
Kram kram

#5 - - Anonym:

Vilka helt underbara bilder på dig min älskling. Massor av pussar och kramar!

Svar: Kram
Marie-Louise

Upp