ja valet är gjort...

Jag har nu bestämt mig. Jag ska avsluta mina studier och jag har redan nu anmält mig till arbetsförmedlingen och hoppas så klart att de ska hjälpa mig att finna ett bra, meningsfullt och roligt jobb. Helst så klart inom museum och arkeologi men det är nog främst en dröm. Men jag tänker iaf låta arbetsförmedlingen försöka hjälpa mig med det. I värsta fall (fast det är inte värsta fall - jo för min onda kropp) så blir det något arbete inom vården som undersköterska eller mentalskötare. Jag trivs ju faktiskt inom vården men min reumatiska kropp trivs inte riktigt lika bra med det tyvärr. Men det finns ju olika sorters jobb inom vården och skulle jag "ramla" över något som verkade intressant och bra och som skulle fungera kroppsligt så söker jag så klart.
 
Jag har nu en hemtenta som jag ska skriva färdigt och ett sista seminarium som jag ska gå på. Jag vill så klart ha slutbetyg i Genusvetenskap A så då är det bara att bita ihop och fixa det sista. 
 
Men det känns riktigt skönt nu när valet är gjort och på något sätt tror jag att jag bearbetat detta val ett bra tag nu fast jag inte riktigt vetat om (velat erkänna) det. Jag har t. ex inte beställt en enda bok inför Genusvetenskap B och jag brukar alltid beställa all kurslitteratur i väldigt god tid. Har gjort det under mina 3,5 år på högskolan, men alltså inte nu. och ja tur var väl det eftersom jag nu tog det här beslutet. Man kan inte fortsätta studera bara för att "slippa" bli arbetslös livet fungerar ju inte så. Så nu är jag anmäld som arbetssökande så nu börjar 2014 på ett helt nytt sätt än vad jag kanske tänkte mig för bara någon månad sedan. Men man kommer till ett vägskäl i livet när man måste välja och jag har gjort det här valet nu. 
 
ibland funderar jag på hur det skulle vara att vara längre.
När jag rullade köttbullar innan jul så testade jag...
med hjälp av kökspallen. 
En helt ny vy öppnade sig haha - jag är 150 cm lång (kort) i vanliga fall och blev väl iaf 20 cm längre med hjälp av pallen...
Familj, Vardag, livet | |
#1 - - Kristiina:

Jag förstår dig samtidigt som jag kommer att sakna dig :( Kram

Svar: Vi får se till att ses iaf <3 Kram
Marie-Louise

#2 - - Inger Stark:

Puss älskling, bra beslut tror jag.

Svar: Tack mamma <3 Kram
Marie-Louise

#3 - - Madelein - mother to three boys and three girls:

Man skall göra det man mäktar med annars blir allting tråkigt!

Svar: Ja du har verkligen rätt <3 Kram
Marie-Louise

Upp