vad ska man skriva om...

Just nu händer nästan ingenting i mitt liv. Eller jo det gör det ju så klart men vissa saker kan man ju inte direkt skriva om. Men ja jag är inskriven på arbetsförmedlingen och jag hoppas innerligt att det här med a-kassan kommer lösa sig. Ifall den a-kassa som jag trodde att jag var inskriven i inte kan betala ut något får jag prova med alfa-kassan. Det blir ju inte mycket pengar per månad men det blir det ju inte som student heller...
 
Men vad ska man blogga om när man inte riktigt vet vad man ska skriva om? När man inte riktigt kan skriva om det man kanske skulle behöva skriva om? Nej bloggandet får nog ligga på is ett tag känns det som.
Imorgon ska mannen min och jag iväg på ett möte i skolan för att få ordning på vår yngsta dotters skolgång ordentligt. Nu hoppas jag verkligen att skolan lyssnar på oss. 
 
Och annars, ja juicer görs det varje dag här hemma. Jag blandar och testar lite olika smaker och det mesta blir ju gott iaf. Favoriten är fortfarande morot, rödbeta och ingefära - den blandningen är absolut godast tycker jag. De andra här hemma föredrar morot, äpple, citron och ingefära. 
 
så ja det går mycket frukt och grönt här hemma nu.
 
 
 
Allmänt, Vardag | |
Upp