landet bytt mot förorten...

Ja nu har Java flyttat hem till oss på riktigt. Idag var Java och jag hem till Solveig ute i Rosersberg för lite snack, lunch och hundtrimning. Med oss hem fick vi en hel hög med koppel, två regnställ till Java, leksak och en hundsäng plus ett supergulligt kort som Emil skrivit och ritat så fint till Java - så nu känns det på riktigt detta. Nu har jag alltså fått se hur Java levde förut, det är verkligen landet. Stora skogar, ängar, grusvägar och gräsmattor att springa runt på - inte så konstigt alltså att Java luktade och luktade runt omkring här när hon kom, allt var ju så nytt och så många andra hundar som promenerar här var ganska ovant för hennes del. Även asfalten, övergångsställena, ljuden och allt annat som skiljer en förort från landet var nytt för henne. Men som tur är vande hon sig fort och det finns skog och ängar även här som vi går till på dagliga promenader. 
 
Rosersberg - gröna ängar, skog och grusvägar...
 
Farsta - asfalt, skog, trappor och spännande dofter...
 
Nu ska vi bara få in bra rutiner när jag börjar jobba vid midsommar. Som tur är så är vi fler här hemma som går ut med Java så det kommer ju gå superbra även det. 
Familj, djur, livet | |
#1 - - Solan:

Det kommer gå jättebra. Hitta lite fler saker när ni åkt. Glömde hennes ihopfällbara bur i tyg som är superlät att ta med vid längre resor på tåg och vid väntetider på typ veterinären och annat som ev kan uppkomma.

Svar: Tack <3 Oj hittade du fler saker, får se hur vi ska få hit dom då....Kanske får bli till hösten när vi ska ses <3 Kram vännen
Marie-Louise

Upp