bakblogg?

Jag kanske skulle göra om detta till en bakblogg med olika recept på det jag bakar... Just nu bakar jag väldigt ofta. Det är så avkopplande att baka och så lätt nu när jag har en köksassistent, en Kenwood
 
Just nu har jag satt en vetedeg med surdeg som ska få jäsa tills jag kommer hem från jobbet ikväll. Att baka med surdeg är verkligen roligt. Fördelen och nackdelen med att baka med surdeg är att degen kan (och ska) jäsa många timmar. Man behöver alltså förbereda bakningen lite så att man inte står där mitt i natten och ska baka ut ett bröd, fast fördelen är att om det blir försent så kan man bara låta degen jäsa över natten i kylskåpet t.ex.
 
Kanelbullarna på surdeg blev välgodkända.
 
 
 
 
Allmänt, bakning, mat | |
#1 - - Solan:

De är underbart att se dig använda maskinen. Har själv funderat på att ta mig an surdegar. Men kommer avvakta ett tag tills jag flyttat färdigt.

Svar: Maskinen är helt underbar. Älskar den! Ja du måste testa sen för det är roligt 😃
Marie-Louise

#2 - - Agneta:

jag tycker alltid att allt låter så gott o ser så gott ut som någon lägger på sin blogg, inspiration får jag men sedan tar orken slut och jag får nöja mig att lukta på bildskärmen..hahaha...fast det är inte så illa bara det!

Svar: ibland räcker det bra med att titta och dofta :) Kram
Marie-Louise

Upp