dags att ta tag i träningen...

Ja men okej när man har en egen crosstrainer som står så där fint i vardagsrummet så finns det egentligen ingenting att skylla på när det kommer till att inte hinna träna. Jag har nämligen vart ytterst dålig med träningen nu i några månader och jag har intalat mig själv att jag inte riktigt hinner nu när jag jobbar så pass mycket... Nej jag vet den ursäkten håller inte. Så nu har jag påbörjat användandet av crosstrainern igen - jag kan ju till och med träna medan jag ser på tv liksom. 
 
iaf några pass/vecka ska jag väl få till....
 
Jag har även öppnat boken om träning för nyblivna mammor som jag själv gav bort i julas men som liksom "råkade" bli kvar här hemma.... Nej jag är inte nybliven mamma (inte hon som ville ha och fick boken i julklapp heller) men bra magövningar är nog aldrig fel. Nybliven mamma eller ej. Så nu kör jag ett magpass per dag - ja jag har faktiskt lyckats genomföra 3 pass 3 dagar i rad. Nu ska denna vanan bara fortsättas med... I dag tog det emot att köra magpasset men jag gjorde det iaf och så här efteråt känns det ju bra att jag genomförde det!
 
så får vi se om det blir en utvärdering av boken sen...
 
Träning, Vikt och motion | |
#1 - - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma:

Det där känns igen. Har också så många ursäkter, men egentligen är det ju bara att prioritera om och göra det. Heja oss.

Svar: Ja lite omprioritering och jäklaranamma 👍 kram
Marie-Louise

#2 - - soffie:

hejja dej vad roligt:)

Svar: Tack 👍
Marie-Louise

Upp