flyttat hemifrån...

Som ni vet så har mina två stora döttrar nyss flyttat hemifrån - en märklig, trevlig och konstig känsla. 
 
I torsdags kväll var vi hembjudna till mellandottern på middag - jag, mannen och yngsta dottern. Hon bjöd på supergod middag - kyckling, blomkålsmos, ris, sås och sallad. Vi hade riktigt trevligt. 
 
middagen <3
 
I fredags var jag bjuden hem till min äldsta dotter på lunch. Jag hade med mig lite saker som hon skulle låna, så jag var lite av en packåsna när jag åkte dit. Hon bjöd sen sin sushitokiga mamma på hemmagjord sushi - en nyttig variant som var riktigt god. Det ska jag testa själv sen här hemma. 
 
nyttig sushi <3
 
Vi är alltid lite knasiga i vår familj så när jag och dottern var ner i hennes källare för att kolla källarförråd och sånt så fann vi en liten dörr högt upp på väggen med en brandstege upp dit. Så klart behövde vi se om dörren gick att öppna vilket den gjorde - men sen höll vi inte på att kunna stänga den igen... Ja lite typiskt oss - så nyfikna och knasiga. 
I dotterns tvättstuga fanns de där gamla "plupparna" kvar. Ni minns dom va? De där som man skulle låsa upp och sätta på rätt datum och tid för den tvättid man ville ha och skulle man inte tvätta på ett tag så skulle man parkera sin "plupp"... 
 
tvättstugepluppar och små fyrkantiga dörrar...
 
 
känslor, livet | |
#1 - - Susanne P:

Det är alltid godare att bli bjuden på mat än att laga den själv. ;)
Sushi har jag aldrig provar att äta.
Men det ser så gott ut.

Kram

Svar: Ja visst är det gott att få bli bjuden på mat :) Sushi älskar jag och det vet ju min dotter <3 denna sushi var en nyttigare variant och helt vegetarisk. Kram
Marie-Louise

#2 - - Inger Stark:

Mysigt älskling. Det är en speciell känsla att komma hem till en utflyttad dotter och bli bjuden på middag. Puss

Upp